Kokeile kuukausi maksutta

Määrä- ja kustannuslaskennan päällikkö sekä määrä- ja kustannuslaskija

Rakennuttajatoimisto HLC Oy
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 24.5.2022 Hae viimeistään 15.6.2022

Laajennamme toimintaamme ja etsimme uuden toimintomme käynnistämiseen

Määrä- ja kustannuslaskennan päällikkö

Ensimmäisessä vaiheessa pääset perustamaan alusta alkaen Määrä- ja kustannuslaskennan yksikköämme. Tehtäviisi kuuluvat mm. oman tiimisi rekrytointi, prosessien kehittäminen, laskentaohjelmien käyttöönotto sekä palvelujen markkinointi ja myynti.

Yksikön perustamisen jälkeen vedät ja kehität toimintaa strategiamme mukaisesti. Vastaat siitä, että asiakkaamme saavat määrä- ja kustannuslaskennan palveluja arvojemme mukaisesti eli laadukkaasti, aikataulussa, kustannustehokkaasti ja inhimillisesti. Osallistut aktiivisesti palvelujen tuottamiseen ja kehittämiseen yhdessä tiimisi kanssa.

Odotamme sinulta näyttöä kehittämisprojektien vetämisestä, vahvaa määrä- ja kustannuslaskennan kokemusta, näkemystä nykyaikaisista älykkäistä laskentaohjelmista sekä soveltuvaa teknistä koulutusta. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen tiimin vetämisestä tai vahvan halun kehittyä esihenkilönä.

Lue lisää ja hae tehtävää >

MÄÄRÄ- JA KUSTANNUSLASKIJAA

Pääset työssäsi tekemään monipuolisesti erilaisia laskentatehtäviä, mm. määrälaskentaa, kustannuslaskentaa sekä rakentamisajan lisä- ja muutostöiden laskentaa. Asiakkaitasi tulevat olemaan niin julkiset kuin yksityiset toimijat. Hankkeitasi ovat sekä uudis- että saneerauskohteet ja niiden laajuudet vaihtelevat pienehköstä määrälaskennasta ison projektin kokonaisvaltaiseen määrä- ja kustannuslaskentaan.

Odotamme sinulta vahvaa määrä- ja kustannuslaskennan osaamista, soveltuvaa teknistä koulutusta, kokemusta erilaisista rakennushankkeista sekä systemaattista ja tarkkaa toimintatyyliä. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen älykkäistä laskentaohjelmista.

Lue lisää ja hae tehtävää >

Tarjoamme sinulle todella mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omalta osaltasi uuden yksikkömme toimintaan alusta alkaen. Tukenasi sinulla tulee olemaan koko HLC:n ammattitaitoinen, avoin ja välitön sekä hyvin työssään viihtyvä porukka.

Lähetä hakemuksesi 15.6. mennessä oheisten linkkien kautta. Voit myös kysyä lisätietoja henkilöstön ja yritystoiminnan kehittäjältämme Nina Vainiolta (nina.vainio@diope.fi tai 040 5707636).

Odotamme innolla uuden yksikkömme syntyä – tervetuloa toteuttamaan sitä kanssamme!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi