Laskentapäällikkö, tuotanto-/työmaainsinööri

Jatke Oy
Sijainti Uudenmaa
Päivämäärät Julkaistu 9.6.2017 Hae viimeistään 23.6.2017

Toiminnan kasvaessa Jatke Uusimaa Oy hakee energiseen porukkaansa asuntorakentamisen osaajia vakituiseen työsuhteeseen.

LASKENTAPÄÄLLIKKÖÄ

Itsenäinen työskentely ja projektien hallinta on sinulle tuttua. Sinulla on kokemusta vastaavasta tehtävästä ja haluat kehittyä siinä myös jatkossa. Sinulla on kokemusta asuntokohteiden kustannuslaskennasta ja hinnoittelusta. Tunnet eri toteutusmenetelmät ja kustannuksiin vaikuttavat tekijät. Sinulla on tärkeä rooli kustannuslaskennan kehittämisessä ja työmaiden tavoitearvioiden laadinnassa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, huolellisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Työmaakokemus katsotaan eduksi.

TUOTANTO-/TYÖMAAINSINÖÖRIÄ

Itsenäinen työskentely ja projektien hallinta on sinulle tuttua. Sinulla on kokemusta vastaavasta tehtävästä ja haluat kehittyä siinä myös jatkossa. Hallitset aikataululaadinnan, olet kustannustietoinen ja aliurakkahankinnat ovat sinulle jokapäiväistä työtä sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot.
Oikean asenteen lisäksi odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI/RI/RKM), kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä laatu- ja kustannustietoutta. Tarjoamme mukavan ja innostavan työyhteisön, haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, sekä mahdollisuuden edetä urallasi.
Lisätietoja antaa SAM Headhunting Oy, Jukka Alanne 040 702 4160. Hakemukset palkkatoivomuksineen 23.6.2017 mennessä ja@sam-int.com.

Jatke Uusimaa Oy on 2012 perustettu Uudenmaan alueella toimiva asuntorakentamiseen keskittynyt rakennusliike. Osaamistamme ovat asuntotuotanto ja kiinteistökehitys. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli n. 64 milj. euroa.

Olemme osa Jatke-konsernia, joka on nopeasti noussut eteläisen Suomen merkittävimpien rakennusliikkeiden joukkoon. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli n. 200 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on n. 280 rakennusalan ammattilaista.
www.jatke.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi