Avoimet työpaikat Savonia-ammattikorkeakoulu oy Kuopio Julkaistu Haku päättyy

Arkkitehtuurin lehtori

Arkkitehtuurin lehtori

Hakuaika päättyy: 5.5.2017 15.00
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työ alkaa: 1.8.2017

Tehtävään kuuluu rakennusarkkitehtikoulutuksen ammattiaineiden opetus ja ohjaus, opetuksen kehittäminen sekä aktiivinen osallistuminen tutkimus- ja kehitystyöhön sekä liiketoimintaan. Tehtävät määräytyvät vuosittain vahvistettavan työaikasuunnitelman mukaisesti.

Yleisten kelpoisuus- ja osaamisvaatimusten lisäksi edellytämme käytännön kokemusta rakennussuunnittelusta, maankäytön suunnittelusta, projektien hoidosta sekä Revit/ArchiCad -osaamista ja muuta alan tietotekniikan hallintaa sekä hyvää englannin kielen taitoa. Lisäksi arvostamme kokemusta korjausrakentamisesta, kiinnostusta opetustyöhön ja sen kehittämiseen, hyviä työelämäsuhteita sekä yhteistyökykyä.

Opettajien kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/18.12.2014 mukaisesti: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden käytännön kokemus tutkintoa vastaavissa tehtävissä. Lisäksi Savonia-ammattikorkeakoulun johtosäännön mukaan opettajalta vaaditaan vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Avaintyönantajat AVAINTA ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista.

Hakuaikaa tehtävään on jatkettu, haku päättyy 5.5.2017 klo 15.00. Tehtävä oli aiemmin haussa nimellä lehtori, rakennussuunnittelu ja vastaa sisällöltään haettavaa tehtävää. Ko. tehtävää hakeneet otetaan huomion tässä haussa. Tehtävää haetaan lähettämällä sähköinen hakemus Kuntarekry palvelun (www.kuntarekry.fi) kautta. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus
Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Toimintamme keskeisiä menestystekijöitä ovatkin laaja-alainen yhteistyö, verkottuminen ja kansainvälisyys.

Yhteystiedot
Koulutusvastuupäällikkö Harry Dunkel, harry.dunkel@savonia.fi, puh. 044 785 6245 sekä koulutusohjelmavastaava, yliopettaja Janne Repo, janne.repo@savonia.fi, puh. 044 785 6356

Hakeminen tapahtuu Kuntarekryssä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/130351

Rakennuslehden pääuutisia