Avoimet työpaikat Saimaan ammattikorkeakoulu Lappeenranta Julkaistu Haku päättyy

Päätoimista rakennustuotannon lehtoria, Kehitysinsinööriä

Saimaan ammattikorkeakoulu on innovatiivinen ja monipuolinen 3000 opiskelijan ja 300 työntekijän korkeakoulu. Organisaatiossamme saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja pääset työskentelemään vaihtelevissa tehtävissä erilaisissa verkostoissa. Saimaan ammattikorkeakoulu toimii Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella yhdessä Lappeenrannan teknillisen yliopiston kanssa. Skinnarilan kampuksella on yli 8000 opiskelijaa ja 1000 työntekijää.

Haemme joukkoomme

Päätoimista rakennustuotannon lehtoria

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokonaisnäkemystä rakennusalan kehittämisestä ja tiedät, mitä rakennusala vaatii osaajiltaan. Tehtävä edellyttää käytännön kokemusta rakennushankkeiden työnjohto- ja projektinjohtotehtävistä sekä kustannuslaskennasta. Tarvitset työssäsi englannin kielen taitoa ja tiimityöskentelytaitoja.
Kokemus opetustehtävistä sekä tutkimus- ja kehityshankkeista katsotaan eduksi. Arvostamme kansainvälistä kokemusta ja vahvoja verkostoja alan toimijoihin.
Lisätietoja: koulutuspäällikkö Kirsi Taivalantti, kirsi.taivalantti@saimia.fi, puh. 040 517 7702

 

Kehitysinsinööriä

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kiinnostusta olla mukana kehittämässä laboratoriossa tapahtuvaa opetusta ja tutkimusta. Tulet toimimaan infra- ja talonrakennusalan mittaustehtävissä. Olet omalta osaltasi vastuussa opiskelijan käytännön osaamisen kehittämisestä ja ohjauksesta.
Edellytämme tehtävään soveltuvaa tutkintoa rakennusalalta. Englannin kielen taito ja hyvät verkostot alan toimijoihin katsotaan eduksi.
Lisätietoja: laboratorioiden esimies, Mikko Ruotsalainen, mikko.ruotsalainen@saimia.fi,
puh. 040 767 2566

 

Hakuajat päättyvät 22.9.2017 klo 16.00. Molemmat työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja sijaitsevat Lappeenrannan Skinnarilan kampuksella.
Katso täydelliset ilmoituksen ja hakuohjeet: saimia.fi/avoimettyopaikat

Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta. Sähköposti: etunimi.sukunimi@saimia.fi
www.saimia.fi

Rakennuslehden pääuutisia