Avoimet työpaikat Tikkurila Vantaa Julkaistu Haku päättyy

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Etsimme värikkääseen joukkoomme

Liiketoiminnan kehityspäällikköä
Tikkurilan ammattilais-segmenttiin.

Tehtävänäsi on yhteistyön ja kumppanuuksien kehittäminen rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisten kanssa. Lisäksi kartoitat uusia kehitys- ja liiketoimintamahdollisuuksia, sekä kehität konsepteja ja palveluita ammattilais-asiakkaille. –Haluamme on tarjota ammattilaisille helppokäyttöisiä ja kestäviä ratkaisuja pintojen suojaamiseen ja kaunistamiseen.

Sinulle Tikkurila tarjoaa vakituisen työsuhteen, erinomaiset edut, innostavan ja motivoivan työpaikan kehittyä työurallasi ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vankkaa kokemusta B2B myynnistä ja markkinoinnista, sekä ymmärrystä rakennus- ja kiinteistöalan liiketoimintamalleista. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen ja/tai kaupallinen koulutus sekä aito kiinnostus sidosryhmien kokonaisnaisprosesseista. Nautit kenttämyynnin valmentamisesta ja omaat hyvät neuvottelutaidot.

Persoonana luot ympärillesi miellyttävän ilmapiirin ja pidät verkostoitumisesta. Työskentelytyyliltäsi olet aktiivinen, kehitysorientoitunut ja määrätietoinen. Toimit Tikkurilan arvojen mukaisella tavalla sekä tuet kasvutavoitettamme. Lisäksi kommunikoit sujuvasti englannin kielellä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Lisätietoja:
Keskustele tehtävästä Myyntijohtaja Kaarle Luukkaisen kanssa ke 22.2. klo 13–15 tai to 23.2. klo 13–15, puh. +358 50 3111295. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään pe 24.2. mennessä.

Rakennuslehden pääuutisia