Avoimet työpaikat Destia Oy Mikkeli Julkaistu Haku päättyy

Lohkovastaava maarakentamiseen

LOHKOVASTAAVA MAARAKENTAMISEEN (VT 5 MIKKELI-NUUTILANMÄKI)
Destia Oy 

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli yli MEUR 490. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa. Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä.

Tehtävän kuvaus
Haemme kahta lohkovastaavaa maarakentamiseen Vt 5 Mikkeli-Nuutilanmäki -hankkeelle. Vastaat projektisi lohkon teknisestä ja taloudellisesta johtamisesta, aikataulujen suunnittelusta sekä operatiivisen työn toteutuksesta ja ohjauksesta. Lisäksi osallistut asiakastyöhön väylävastaavan ja työmaapäällikön kanssa.

Odotamme
Odotamme sinulta rakennusmestarin koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta maarakentamisesta. Lisäksi hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja aktiivinen työote korostuvat toimiessasi keskeisten sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme
Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, missä pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Lisätietoja
Lisätietoja tehtävästä antaa projektijohtaja Harri Korhonen pe 9.2.2018 klo 7-8.30
puh. 0400 943596 tai harri.korhonen@destia.fi

Tule joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Työsuhdetyyppi Vakinainen työsuhde
Työn laatu Kokopäiväinen
Sijainti Mikkeli, Suomi

Hakuaika 29.1.2018 – 18.2.2018

Täytä hakemus

Destia Oy

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli yli MEUR 478. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa.  Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä.

Katso video: Destia luo toimivampaa Suomea vuosisatojen kokemuksella

Lue lisää Destiasta

Lue lisää avoimista työpaikoista Destialla

Destia Oy - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia