Lupainsinööri

Tampereen kaupunki
Päivämäärät Julkaistu 9.3.2018 Hae viimeistään 26.3.2018

Tule Tampereen tekijäksi

Kaupunkiympäristön suunnittelu/Rakennusvalvonta

Rakennusvalvonta huolehtii lainsäädännössä rakentamiselle ja rakennetulle ympäristölle asetettujen tavoitteiden noudattamisesta. Haemme vakituiseen virkaan

LUPAINSINÖÖRIÄ 1-156-18

Lupainsinööri huolehtii laissa ja asetuksissa sekä muissa säädöksissä rakennusvalvontaviranomaiselle määrättyjen tehtävien valmistelusta ja täytäntöönpanosta sekä ohjauksesta ja neuvonnasta. Tehtäviin kuuluvat hankkeiden rakennustekninen tutkinta, rakentamiseen ja siihen liittyvien säännösten noudattamisen valvonta, kaavoituksen toteutuksen valvonta sekä kaupunkikuvan valvonta.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on yliopistossa, teknillisessä korkeakoulussa, ammattikorkeakoulussa tai teknillisessä opistossa suoritettu arkkitehdin, diplomi-insinöörin, rakennusarkkitehdin tai rakennusinsinöörin tutkinto. Viranhaltijalla tulee olla riittävä käytännön kokemus rakennusalan tehtävistä. Työtehtävät edellyttävät sähköisten suunnittelutyökalujen hallintaa. Työkokemuksen sekä edellä mainittujen vaatimusten lisäksi arvostamme tarkkuutta, oma-aloitteellisuutta, itsenäistä päätöksenteko- ja järjestelykykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antavat rakennustarkastaja Eija Muttonen-Mattila, puh. 040 800 4063 ja lupa-arkkitehti Annika Alppi, puh. 040 806 2639.
Hakuaika päättyy 26.3.2018.

Katso tarkemmat kuvaukset ja hakuohjeet: www.tampere.fi/tyo

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi