Lupapäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 17.8.2018 Hae viimeistään 22.8.2018

Tervetuloa joukkoomme Kaupunkitekniikan keskukseen

LUPAPÄÄLLIKKÖ
Alueiden käytön hallinta-palveluyksikköön
Työavain 4-107-18

Haemme lupapäällikköä johtamaan ja kehittämään Kaupunkitekniikan keskuksen infrapalveluiden Alueiden käytön hallinta-palveluyksikköä. Yksikkö vastaa kaupungin yleisille alueille tehtävien töiden luvittamisesta sekä valvonnasta eli myöntää mm. kaivulupia, sijoituslupia sekä tilapäisiä liikennejärjestelylupia.

Lupapäällikkönä pääset valtakunnallisella tasolla eturivin paikalle kehittämään toimintaa asiakas- ja asukaslähtöisesti sekä yli palvelualuerajojen. Toimintakenttä on uudistumassa digitalisaation myötä ja meillä on lukuisia kehityshankkeita käynnissä. Tukenasi kehitystyössä on innostunut ja osaamiseltaan huipputason henkilöstö, kokeneet kollegat sekä helposti lähestyttävä johto.

Lupapäällikkönä toimit esimiehenä lupakäsittelystä vastaaville lupainsinööreille, töitä valvoville katumestareille sekä kenttätarkastajille. Yhteensä vakituista henkilökuntaa on noin tusinan verran.

Tehtävän hakuaika päättyy 22.8.2018 klo 15.45.
Katso tarkemmat hakutiedot
espoonrekry.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi