Avoimet työpaikat Suomen Controlteam Oy Lappeenranta Julkaistu Haku päättyy

LVI-asiantuntija ja sähköasiantuntija

Toiminnan kasvaessa haemme nyt joukkoomme lisää asiantuntijoijta. Haemme LVI-asiantuntijaa ja sähköasentajaa (LVI-teknikko, ins., DI), vakituiseen työsuhteeseen 1.2.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakijalta toivotaan kokemusta Tate-rakennuttamisesta ja valvonnasta tai Tate-suunnittelusta. Lisäksi toivotaan positiivista asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Hakijan tulee olla myös palveluhenkinen ja kyetä itsenäiseen työskentelyyn.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 20.1.2017 klo 16 mennessä:
olli.tirkkonen@suomenct.fi tai osoitteella Suomen Controlteam Oy, Yrittäjänkatu 2, 50130 Mikkeli.

Lisätietoja tehtävistä antaa arkisin klo 17 jälkeen toimitusjohtaja Olli Tirkkonen, puh. 050 408 6843

Suomen Controlteam on vuonna 1992 perustettu rakennuttajatoimisto. Alussa yritys työllisti kaksi henkilöä, ja sen palveluihin kuuluivat rakennuttaminen ja valvonta, kuntoarviot ja kustannussuunnittelu. Yli 24 vuoden aikana yritys on kasvanut 25 henkilöä työllistäväksi, arvostetuksi ja luotetuksi asiantuntijaorganisaatioksi. Yritys tunnetiin aikaisemmin nimellä Itä-Suomen Controlteam, mutta vuoden 2015 alussa yrityksen nimi vaihtui Suomen Controlteam Oy:ksi. Meitä kutsutaan myös reiluksi rakennuttajatoimistoksi, eikä syyttä. Reiluus on ollut yrityksemme perustamisesta asti toimintaamme ohjaava perusperiaate, josta emme tingi. Meille reilu projektinjohtaminen tarkoittaa ennen kaikkea asiakkaan saappaisiin astumista. Kuuntelemme tarkkaan toiveitasi, ja huomioimme projektisi kaikki erityispiirteet aina ensisuunnitelmista valmiin kohteen viimeistelyyn.

Tänä päivänä päivänä palvelemme paikallisesti Mikkelissä, Kouvolassa, Savonlinnassa sekä uusina alueina helmikuusta alkaen Lappeenrannassa ja Kuopiossa.

www.suomenct.fi

Rakennuslehden pääuutisia