Avoimet työpaikat Optiplan Oy Helsinki Julkaistu Haku päättyy

LVI-assistentti

Tule osaksi yli 60 hengen LVIA-suunnittelun ammattilaistiimiämme. Uskomme, että viihdyt! Meillä saat kollegoiden tuen työllesi ja pääset vaikuttamaan projekteihin. Järkevät työajat ja hyvä työilmapiiri ovat meillä tärkeitä työssä jaksamisen mittareita.

 

Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen LVIA-suunnittelua sekä tuotekehitystä. Haemme kokenutta LVI-assistenttia Helsingin toimistollemme.

Meillä on runsaasti kiinnostavia suunnitteluhankkeita. Monialasuunnittelu tuo asiakkaillemme lisäarvoa ja tarkempaa kokonaisuuden hallintaa. LVI-assistenttina toimit yhteistyössä LVI-suunnittelijan kanssa. Monialasuunnittelu kehittää omaa ammattitaitoasi ja vahvistamme osaamistasi myös koulutusten avulla. Meillä saat ottaa vastuuta omien kykyjesi mukaisesti ja näkemyksiäsi kuunnellaan.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla pitää olla jo kokemusta LVI-suunnittelun avustamisesta useiden vuosien ajan. Koulutukseltasi olet suunnitteluassistentti. Käytämme MagiCAD-ohjelmistoa, joten on hyvä, jos se on sinulle tuttu työkalu. Arvostamme myös erityisesti yhteistyökykyä ja taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työssä hyödyt ehdottomasti ennakoivasta asenteesta ja pitkäjänteisyydestä.

Henkilöstömme kokee Optiplanin ilmapiirin innostavaksi ja dynaamiseksi. Tule sinäkin kasvattamaan vahvaa yhteishenkeämme!

Lisätietoja suunnittelujohtaja Antti Torkki puh. 050 400 5390.

Hae 31.12. mennessä. Hakeminen on järjestelmässämme vaivatonta!

Optiplan Oy

Optiplan on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Hyvä suunnittelijatiimi on enemmän kuin osiensa summa.

Haemme nyt lisää innostuneita tekijöitä n. 200 ammattilaisemme tueksi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa.  Asiakasverkostomme kattaa koko maan.

Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia. NCC on Pohjoismaiden suurimpia rakennus- ja kiinteistökehitysyhtiöitä ja Suomen johtavista rakennusliikkeistä ainoa, jolla on omistuksessaan oma monialainen suunnittelutoimisto.

Optiplanin kokonaissuunnittelupalvelulla voimme tarjota hankkeen kaikki suunnitelmat asiantuntijoiden saumattomassa yhteistyössä. Näin suunnitelmat valmistuvat ajallaan, ristiriidattomana kokonaisuutena. Asiantuntijamme hallitsevat myös energiatehokkuuden ja keinot rakennuksen koko elinkaaren hiilijalanjäljen pienentämisen.

Lue lisää

Optiplan Oy - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia