LVI-assistentti

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 13.12.2017 Hae viimeistään 31.12.2017

Tule osaksi yli 60 hengen LVIA-suunnittelun ammattilaistiimiämme. Uskomme, että viihdyt! Meillä saat kollegoiden tuen työllesi ja pääset vaikuttamaan projekteihin. Järkevät työajat ja hyvä työilmapiiri ovat meillä tärkeitä työssä jaksamisen mittareita.

 

Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen LVIA-suunnittelua sekä tuotekehitystä. Haemme kokenutta LVI-assistenttia Helsingin toimistollemme.

Meillä on runsaasti kiinnostavia suunnitteluhankkeita. Monialasuunnittelu tuo asiakkaillemme lisäarvoa ja tarkempaa kokonaisuuden hallintaa. LVI-assistenttina toimit yhteistyössä LVI-suunnittelijan kanssa. Monialasuunnittelu kehittää omaa ammattitaitoasi ja vahvistamme osaamistasi myös koulutusten avulla. Meillä saat ottaa vastuuta omien kykyjesi mukaisesti ja näkemyksiäsi kuunnellaan.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla pitää olla jo kokemusta LVI-suunnittelun avustamisesta useiden vuosien ajan. Koulutukseltasi olet suunnitteluassistentti. Käytämme MagiCAD-ohjelmistoa, joten on hyvä, jos se on sinulle tuttu työkalu. Arvostamme myös erityisesti yhteistyökykyä ja taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työssä hyödyt ehdottomasti ennakoivasta asenteesta ja pitkäjänteisyydestä.

Henkilöstömme kokee Optiplanin ilmapiirin innostavaksi ja dynaamiseksi. Tule sinäkin kasvattamaan vahvaa yhteishenkeämme!

Lisätietoja suunnittelujohtaja Antti Torkki puh. 050 400 5390.

Hae 31.12. mennessä. Hakeminen on järjestelmässämme vaivatonta!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi