Avoimet työpaikat Optiplan Oy Helsinki Julkaistu Haku päättyy

LVI-assistentti

LVI-assistentti, Optiplan

Optiplanissa on yli 60 LVIA-suunnittelun ammattilaista ja hyvä yhteishenki. Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen LVIA-suunnittelua sekä tuotekehitystä. Meillä saat vastuuta ja pääset vaikuttamaan projekteihin, tervetuloa tiimiin! 

Haemme kokenutta LVI-assistenttia Helsingin tiimiin Ruskeasuolle. Toimit mielenkiintoisissa projekteissa yhteistyössä LVI-suunnittelijan kanssa. Optiplanissa töitä tehdään uudenlaisessa toimintaympäristössä ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi monialasuunnittelutoimistossa.

Meillä saat ottaa vastuuta omien kykyjesi mukaisesti ja pääset aidosti vaikuttamaan projekteihin. Vahvistamme osaamistasi koulutuksin. Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo kokemusta LVI-suunnittelun avustamisesta useiden vuosien ajan. Koulutukseltasi olet suunnitteluassistentti.

Katsomme eduksesi MagiCAD-ohjelmiston tuntemisen. Arvostamme yhteistyökykyä ja taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä ennakoivaa ja pitkäjänteistä toimintatapaa.

Meillä on innostava ja dynaaminen ilmapiiri, jossa arvostetaan työkaveria. Ison talon etuihin kuuluvat hyvät liikuntamahdollisuudet ja aito kiinnostus työhyvinvointiin. Tule mukaan kannustavaan porukkaamme!

www.optiplan.fi

Hae pikaisesti, kuitenkin viimeistään 24.9. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilö

Antti Torkki, p. 050 400 5390. antti.torkki@optiplan.fi

Optiplan Oy on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Olemme asiakkaamme tukena aina kaavoituksesta kiinteistön käyttöönottoon ja seurantaan. Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityä suunnittelu- ja elinkaaripalvelua sekä kuntotutkimuksia, rakennuttamista ja valvontaa. Toimimme Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa yhteensä 210 huippuosaajan voimin. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.

Optiplan Oy

Optiplan on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Hyvä suunnittelijatiimi on enemmän kuin osiensa summa.

Haemme nyt lisää innostuneita tekijöitä n. 200 ammattilaisemme tueksi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa.  Asiakasverkostomme kattaa koko maan.

Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia. NCC on Pohjoismaiden suurimpia rakennus- ja kiinteistökehitysyhtiöitä ja Suomen johtavista rakennusliikkeistä ainoa, jolla on omistuksessaan oma monialainen suunnittelutoimisto.

Optiplanin kokonaissuunnittelupalvelulla voimme tarjota hankkeen kaikki suunnitelmat asiantuntijoiden saumattomassa yhteistyössä. Näin suunnitelmat valmistuvat ajallaan, ristiriidattomana kokonaisuutena. Asiantuntijamme hallitsevat myös energiatehokkuuden ja keinot rakennuksen koko elinkaaren hiilijalanjäljen pienentämisen.

Lue lisää

Optiplan Oy - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia