LVI-assistentti

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 1.9.2017 Hae viimeistään 24.9.2017

LVI-assistentti, Optiplan

Optiplanissa on yli 60 LVIA-suunnittelun ammattilaista ja hyvä yhteishenki. Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen LVIA-suunnittelua sekä tuotekehitystä. Meillä saat vastuuta ja pääset vaikuttamaan projekteihin, tervetuloa tiimiin! 

Haemme kokenutta LVI-assistenttia Helsingin tiimiin Ruskeasuolle. Toimit mielenkiintoisissa projekteissa yhteistyössä LVI-suunnittelijan kanssa. Optiplanissa töitä tehdään uudenlaisessa toimintaympäristössä ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi monialasuunnittelutoimistossa.

Meillä saat ottaa vastuuta omien kykyjesi mukaisesti ja pääset aidosti vaikuttamaan projekteihin. Vahvistamme osaamistasi koulutuksin. Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo kokemusta LVI-suunnittelun avustamisesta useiden vuosien ajan. Koulutukseltasi olet suunnitteluassistentti.

Katsomme eduksesi MagiCAD-ohjelmiston tuntemisen. Arvostamme yhteistyökykyä ja taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä ennakoivaa ja pitkäjänteistä toimintatapaa.

Meillä on innostava ja dynaaminen ilmapiiri, jossa arvostetaan työkaveria. Ison talon etuihin kuuluvat hyvät liikuntamahdollisuudet ja aito kiinnostus työhyvinvointiin. Tule mukaan kannustavaan porukkaamme!

www.optiplan.fi

Hae pikaisesti, kuitenkin viimeistään 24.9. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilö

Antti Torkki, p. 050 400 5390. antti.torkki@optiplan.fi

Optiplan Oy on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Olemme asiakkaamme tukena aina kaavoituksesta kiinteistön käyttöönottoon ja seurantaan. Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityä suunnittelu- ja elinkaaripalvelua sekä kuntotutkimuksia, rakennuttamista ja valvontaa. Toimimme Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa yhteensä 210 huippuosaajan voimin. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi