LVI-insinööri ja lupainsinööri

Jyväskylän kaupunki
Sijainti Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 24.5.2017 Hae viimeistään 15.6.2017

LVI-insinööri ja lupainsinööri

 

Jyväskylän kaupunki, Rakennusvalvonta

Tule töihin Jyväskylän kaupungin rakennusvalvontaan! Etsimme ammattitaitoista ja osaavaa

LVI-INSINÖÖRIÄ sekä LUPAINSINÖÖRIÄ vakituisiin virkoihin.

 

– – –

 

LVI-insinöörin ensisijaisena tehtävänä on toimia lupapäättäjänä rakennusvalvonnan LVI-erityisalan lupa-asioissa sekä ohjaus- ja neuvontatehtävät. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on LVI-insinöörin (AMK) tai vastaava aiempi tutkinto. Hakijalle katsotaan eduksi maankäyttö- ja rakennuslain, -asetuksen sekä rakentamiseen liittyvien määräysten tunteminen, kokemus LVI-alan suunnittelu- ja työnjohtotehtävistä sekä energiamääräysten tuntemus.

– – –

Lupainsinöörin ensisijaisena tehtävänä on toimia rakennusvalvonnan lupapäättäjänä sekä ohjaus- ja neuvontatehtävät. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on talonrakennusalan AMK -insinöörin tai vastaava aiempi tutkinto. Hakijalle katsotaan eduksi maankäyttö- ja rakennuslain, -asetuksen sekä rakentamiseen liittyvien määräysten tunteminen, kokemus rakennussuunnittelutehtävistä sekä energiamääräysten tuntemus.

– – –

Tehtävissä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä selkeää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa. Tehtävien hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Palvelussuhteiden ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävät alkavat 1.9.2017 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Virkaan valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Todistus pyritään katsomaan jo haastattelun yhteydessä.

Katso lisätietoja ja jätä hakemuksesi http://www.jyvaskyla.fi/rekrytointi/avoimet_tyopaikat. Hakuaika päättyy torstaina 15.6.2017 klo 14.00.

 

Organisaation kuvaus

Noin 140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi