LVI-insinööri, Käyttöinsinööri, Maarakennusmestari

Nurmijärven kunta
Sijainti Nurmijärvi
Päivämäärät Julkaistu 28.4.2017 Hae viimeistään 15.5.2017

Nurmijärvi on 42 000 asukkaan kasvukunta, jonka palveluksessa työskentelee noin 2 600 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.

LVI-insinööri
Tule kehittämään Nurmijärven kunnan talotekniikkaa! Omistamme pääkaupunkiseudun vieressä lähes 200 kiinteistöä ja toimitilojemme pinta-ala on 180 000 m2. Vuosittaiset talonrakennusinvestointimme ovat noin 10 M€. LVI-insinöörinämme toimit talotekniikan asiantuntijana ja vastaat talotekniikan rakennuttamisesta sekä valvonnasta.
Edellytämme sinulta vähintään LVI-insinöörin (AMK) tai vastaavaa tutkintoa. Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus alan suunnittelutehtävistä. Arvostamme työmaakokemusta, kehityshakuista asennetta, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.
Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajapäällikkö Kari Komonen, puh. 040 317 4794 tai sähköpostitse kari.komonen@nurmijarvi.fi.

Käyttöinsinööri
Toimit Nurmijärven Veden vedentuotannon ja jätevedenkäsittelyn operatiivisissa sekä kunnossapitoon liittyvissä tehtävissä ja käyttöhenkilöstön lähiesimiehenä. Osallistut koko laitosyksikön sekä sen automaatio- ja kaukovalvontajärjestelmän käyttöön, ylläpitoon ja kehittämiseen. Lisäksi osallistut vesilaitoksen varallaoloon.
Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä tutkintoa (DI tai Ins. AMK) sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta vesihuoltotekniikasta.
Arvostamme itsenäistä ja eteenpäin vievää työskentelytapaa, esimieskokemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja, aiempaa kokemusta veden- ja jätevedenkäsittelyn tuotanto-, rakennuttamis- ja kehitystehtävistä sekä automaatiojärjestelmien tuntemusta.
Lisätietoja tehtävästä antaa vesilaitoksen käyttöpäällikkö Matias Niemi, matias.niemi@nurmijarvi.fi tai arkisin klo 14-16 puh. 040 317 2344.

Maarakennusmestari
Maarakennusmestarin tehtäviin kuuluu Nurmijärven kunnan omana työnä suoritettavien kunnallisteknisten hankkeiden työnjohto ja valvonta. Lisäksi tehtävään kuuluu mm. kunnan maanläjitysalueiden työnjohto, valvonta ja viranomaisyhteistyö.
Tehtävä edellyttää vähintään rakennusmestarin tutkintoa sekä soveltuvuutta tehtävään. Aiempi kokemus kunnallistekniikan rakentamisesta katsotaan eduksi.
Arvostamme lisäksi innokasta työotetta, oma-aloitteisuutta sekä hyvää yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tarjoamme kunnon työtä vireässä kasvukunnassa Helsingin seudulla.
Lisätietoja tehtävästä antaa maarakennuspäällikkö Pertti Mastosalo, puh. 040 317 2328 tai pertti.mastosalo@nurmijarvi.fi.

Katso lisää tehtävistä ja jätä sähköinen hakemuksesi osoitteessa www.nurmijarvi.fi/tyopaikat. Hakuaika tehtäviin päättyy 15.5.2017 klo 15.00.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi