Avoimet työpaikat Pääkaupunkiseutu Julkaistu Haku päättyy

LVI-projektipäällikkö

Nyt haemme LVI-projektipäällikköä pääkaupunkiseudun kohteisiimme. Yksikkömme tekee vaativia korjausrakennuskohteita: liike- ja toimitilaremontteja, kiinteistökehitystä, arvokohteiden remontteja, lisä- ja täydennysrakentamista sekä TST-putkiremontteja taloyhtiöille.

LVI-projektipäällikkönä vastaat projektiemme LVI-teknisten töiden toteuttamisesta. Vastaat LVI-töiden suunnittelun ohjauksesta, teknisistä ratkaisuista, järjestelmä- ja materiaalivalinnoista sekä lopullisten kustannuksien määrittelystä. Toimit LVI-töiden yhteyshenkilönä tilaajaan päin ja osallistut työmaakokouksiin. Hankkeemme ovat sekä KVR- että kilpailu-urakoita.

Vastaat myös projektien aikana LVI-töiden laskennasta sekä lisä- ja muutostöiden hallinnasta. Laadit tarjouspyyntöjä materiaalitoimittajille ja urakoitsijoille, neuvottelet ja valitset projektin toteuttajat sekä laadit sopimukset yhteistyössä keskitetyn hankinnan kanssa.

Johdat LVI-töiden asennustoimintaa, yhteensovittamista ja aikataulutusta. Varmistat LVI-asennustöiden laadun ja huolehdit loppuvaiheen toimintakokeista, tarkastuksista ja dokumentoinnista. Toimit tarvittaessa projektien KVV- ja IV-työnjohtajana.

Näillä eväillä menestyt
Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta projektinhoidosta ja mielellään myös aiempaa kokemusta korjausrakentamisesta. Viihdyt meillä parhaiten, mikäli olet oma-aloitteinen ja rehellinen tiimipelaaja. Osaat soveltaa ja ratkaista hankkeissa eteen tulevia haasteita. Omaat taidon sekä itsenäiseen työskentelyyn että yhteistyöhön erilaisten sidosryhmien kanssa.

Toivoisimme sinulta…
– LVI-insinöörin tai -teknikon koulutusta
– korjausrakentamisen kokemus on huomattavaksi eduksi
– MS Officen ja muiden rakentamiseen liittyvien ohjelmistojen sujuvaa perustason hallintaa
– taitoa aikatauluttaa ja organisoida työvaiheita
– valmentavaa ja ystävällistä otetta työnohjaukseen

Palkkaukseen kuuluu peruspalkan lisäksi tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingin Kalasatamassa ja 4/2018 alkaen Vantaan Tikkurilassa.

Joko innostuit?
Jos saimme sinut kiinnostumaan, hae tehtävää täyttämällä lyhyt hakemuslomakkeemme oheisen linkin kautta 26.4.2017 mennessä tai ota suoraan yhteyttä Joonakseen. Jätäthän hakemuksen ohessa myös palkkatoiveesi. Ollaan pian yhteyksissä!

Lisätietoja tehtävästä antaa korjausrakentamisen talotekniikkapäällikkö Joonas Viitanen, joonas.viitanen@lehto.fi ja 040 480 6222.

Hakuaika alkaa: 29.3.2017
Hakuaika päättyy: 26.4.2017

Rakennuslehden pääuutisia