LVI-projektipäällikkö

Lehto Group Oyj
Sijainti Kempele
Päivämäärät Julkaistu 8.5.2017 Hae viimeistään 21.5.2017

LVI-projektipäällikkö asuinrakentamiseen, Kempele

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Työllistämme tällä hetkellä noin 750 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. Rakennuskartio Oy on osa Lehto-konsernia.

Haussa 100 uutta työkaveria!

Nyt kaipaisimme kovan kasvun myötä LVI-projektipäällikköä  asuinrakentamiseen. Vastaat Pohjois- ja Itä-Suomen alueen luhti- ja kerrostalohankkeiden LVI-suunnittelun sekä työmaiden ohjauksesta. Työpisteesi sijaitsee Kempeleen pääkonttorillamme Voimatiellä.

Vastaat projektien LVI-töiden suunnittelun ohjauksesta, teknisistä ratkaisuista ja järjestelmävalinnoista. Lisäksi osallistut myös urakoitsijavalintoihin. Omalla työlläsi edesautat LVI-töiden taloudellisten ja laadullisten vaatimusten täyttymistä. Toimit myös kustannuslaskennan ja hankinnan tukena.

Käytämme rakentamisessamme esivalmisteisia komponentteja, jotka valmistetaan omalla tehtaallamme Oulaisissa. Toimit yhteyshenkilönä tehtaaseen ja osallistut myös moduulituotteiden kehitykseen.

Jotakin sinusta?

Olet koulutukseltasi LVi-insinööri tai -teknikko ja sinulla on alan työkokemusta vähintään neljä vuotta joko työmaalta tai suunnittelusta. Lisäksi haluaisimme löytää sinusta paloa haastaa perinteisiä rakentamisen toimintatapoja ja intoa kehittää uutta. Tietomallintamisen hyödyn ymmärtäminen on myös tärkeää, sillä tietomallintamisen rooli rakentamisessamme vahvistuu voimakkaasti.

Miksi meille?

Tulet huomaamaan, ettemme ole mikä tahansa perinteinen rakennusliike – olemme yrittäjähenkisiä ja innovatiivisia tyyppejä yhdessä kehittämässä edistyksellisempää rakentamista. Meillä urakehityksesi ei suinkaan pääty tähän – olemme ripeäliikkeisiä ja innokkaita kuulemaan millaisia uratavoitteita sinulla on.

Työaika on liukuva arkisin klo 7 – 18 välillä ja töitä on mahdollista tehdä satunnaisesti myös etänä. Kattavien luontoisetujen lisäksi palkkaukseen kuuluu merkittävä tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Ok, haluan kuulla lisää!

Jos saimme sinut kiinnostumaan, voit kysyä lisätietoja tehtävästä Mikolta, mikko.jakobsson@lehto.fi, p. 040 771 1134 tai hakea suoraan tehtävään täyttämällä lyhyen hakemuslomakkeemme oheisen linkin kautta 21.5.2017 mennessä. Jätäthän hakemuksen ohessa myös palkkatoiveesi. Ollaan pian yhteyksissä!

Hakuaika alkaa: 27.4.2017
Hakuaika päättyy: 21.5.2017

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi