Avoimet työpaikat Cramo Adapteo Ylöjärvi Julkaistu Haku päättyy

LVI-suunnittelijaa / LVI-asiantuntijaa

Projektien määrän ja monimuotoisuuden lisääntyessä etsimme nyt joukkoomme:

LVI-suunnittelijaa / LVI-asiantuntijaa

Palkkaamme sinut, joka motivoidut sekä monipuolisen työnkuvan tuomasta vaihtelevuudesta että mahdollisuudesta itsenäiseen työskentelyyn.

Työnkuvaasi tulee kuulumaan käyttötarkoitukseltaan ja kooltaan vaihtelevien projektiemme LVI-suunnittelu sekä itse tehden että yhteistyökumppaneillamme teettäen. Monialaisen projektiryhmämme LVI-asiantuntijana toimiminen, materiaalihankintojen ohjaaminen sekä yhteistyö eri sidosryhmien ja asiakkaidemme kanssa ovat myös tärkeä osa työtäsi.
Talotekniikkaorganisaaliomme kehittyessä sinulla on mahdollisuus myös esimiestehtäviin.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä haastavassa tehtävässä alan kansainvälisen markkinajohtajan palveluksessa sekä hyvät työsuhde-edut. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Katso lisätietoja ja jätä hakemus viimeistään 8.5. cramofinland.teamtailor.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa Cramo Adapteon suunnittelupäällikkö Anu Aho, puh. 050 527 0159.

 

Cramo Adapteo on siirtokelpoisten tilojen vuokraamisen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö vuokraa väliaikaisia tiloja mm. kouluiksi, päiväkodeiksi, toimistoiksi ja majoitustiloiksi. Asiakkaita ovat pääasiassa julkinen sektori sekä yritykset. Cramo Adapteo on osa Cramo-konsemia. Emoyhtiö Cramo Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoa:
www.cramoadapteo.fi
www.cramo.fi

Rakennuslehden pääuutisia