LVI-suunnittelija / projektipäällikkö

Sijainti Vantaa / Tampere
Päivämäärät Julkaistu 30.4.2018 Hae viimeistään 31.5.2018

Teollisuuden liiketoimintayksikkö on yksi merkittävimmistä Pöyryn strategisista osa-alueista. Palvelemme asiakkaitamme globaalisti tarjoamalla korkealaatuista projektinhallintaa, suunnittelua sekä konsultointia asiakkaidemme investointiprojekteihin ja heidän toimintojen kehittämiseksi.

Haemme nyt Liike- ja Toimitilasuunnitteluun

LVI-SUUNNITTELIJAA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluu liike- ja toimitilojen LVI-suunnittelu koko projektin elinkaaren ajan hankesuunnittelusta loppukuviin asti. Projektista riippuen vastaat suunnittelusta joko yksin tai yhdessä muiden suunnittelijoiden kanssa. Saat käyttöösi nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä tämän alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Odotamme sinulta soveltuvan alan insinööritason koulutusta ja aiempaa kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä. Sinulla voi olla kokemusta jo vaativista projektitehtävistä tai olet noin 5-10 vuoden työkokemuksen omaava henkilö. Kielitaitovaatimuksena tehtävään on sujuva suomenkielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi.  Odotamme lisäksi vahvoja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista otetta omaan työhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia tehtäviä. Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää, positiivista asennetta.

Työpisteesi sijaitsee Vantaan tai Tampereen toimistollamme.  Lisätietoja tehtävistä antaa Ida Erämaa, puh. 010 33 24657.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.5.2018 mennessä ja liity monialaiseen, ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lue lisää Pöyrystä työnantajana ja jätä hakemuksesi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi