LVI-suunnittelun ryhmäpäällikkö ja Rakennesuunnittelijoita/projektipäälliköitä

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 20.2.2018 Hae viimeistään 9.3.2018

Rakennesuunnittelijoita/projektipäälliköitä

Haemme organisaatiomme vahvistukseksi kokeneita rakennesuunnittelijoita ja projektipäälliköitä Helsinkiin. Tule hyvien työkavereiden tiimiin kokemaan uudenlaista motivaatiota ja innostusta! Pääset vaikuttamaan projektien kulkuun ja alamme kehitykseen. Sovitaan tarkempi työnkuva yhdessä osaamistasi ja kokemustasi hyödyntäen, toiveesi huomioiden myös mahdollisten esimiestehtävien osalta.

Optiplanissa rakennesuunnittelun ammattilaisia on kaikkiaan reilu 60 henkilöä. Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen rakenne- ja elementtisuunnittelua sekä tuotekehitystä.

Toimit vastaavana rakennesuunnittelijana mielenkiintoisissa projekteissa ja uudenlaisessa toimintaympäristössä. Monialasuunnittelutoimistossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Vahvistamme osaamistasi koulutuksin. Meillä saat ottaa vastuuta ja pääset aidosti vaikuttamaan projekteihin.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo vahvaa ja monipuolista rakennesuunnittelukokemusta. Koulutukseltasi olet rakennuspuolen diplomi-insinööri tai insinööri. Sinulla on vähintään vaativuusluokan Vaativa-pätevyys.

Katsomme eduksesi jännitettyjen rakenteiden, rakennusfysiikan, laskentaohjelman (Robot) ja Tekla Structures mallinnusohjelman tuntemisen. Vaativuusluokan Poikkeuksellisen vaativa -pätevyys huomioidaan eduksesi. Arvostamme yhteistyökykyä ja taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä ennakoivaa ja pitkäjänteistä toimintatapaa.

Meillä on innostava ja dynaaminen ilmapiiri sekä vahva yhteishenki. Tule sinäkin meille!

Hae tehtävää tästä viimeistään 9.3. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

LVI-suunnittelun ryhmäpäällikkö

Haemme LVI-suunnittelun ryhmäpäällikköä korjausrakentamisen hankkeisiin Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Työsi sisältää LVI-suunnittelun asiantuntijatehtäviä, esimiestyötä ja asiakaspalvelua. Saat motivoituneen ja huipputasoisen tiimin!

LVI-suunnittelun ryhmäpäällikkönä ja rakennuttajakonsulttina

  • Vastaat osaltasi Optiplanin korjausrakentamisen LVI-suunnitteluryhmän tuloksesta sekä resursoinnista.
  • Kehität ryhmäsi operatiivisista toimintaympäristöä ja toimit ryhmän esimiehenä.
  • Toimit LVI-suunnittelijana asiakasrajapinnassa ja hoidat mielenkiintoisten projektiemme kokonaisuuksia.
  • Toisinaan toimit myös projektipäällikkönä oman kokonaissuunnitteluryhmämme tai ulkopuolisten suunnittelijoiden ohjaajana. Insinööri- tai DI-koulutusta sekä vahvaa, usean vuoden kokemusta rakennusalan LVI-suunnittelutyöstä. Sinulla on korjausrakentamisen LVI-suunnittelijan pätevyydet vähintään vaativan tason hankkeisiin. Olet ulospäin suuntautunut, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Toivomme sinulta

Insinööri- tai DI-koulutusta sekä vahvaa, usean vuoden kokemusta rakennusalan LVI-suunnittelutyöstä. Sinulla on korjausrakentamisen LVI-suunnittelijan pätevyydet vähintään vaativan tason hankkeisiin. Olet ulospäin suuntautunut, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle

Pääset mukaan motivoituneeseen ja innostuneeseen ilmapiiriin sekä mahdollisuuden itsekin kehittyä rakennusalan moniosaajana huipputiimissä, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta. Optiplan tarjoaa monipuolisesti uramahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus. Tarjoamme myös suuren NCC-konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Meillä työskentelet myös aidosti monialaisessa suunnittelutoimistossa yhteistyössä arkkitehtien, rakenne- ja sähkösuunnittelijoiden kanssa.

Lisätietoja antaa

Toimialajohtaja Petri Paavilainen puh. 041 445 1477 tai petri.paavilainen(at)optiplan.fi

Hae

Hakuaika päättyy 9.3. Kannattaa kuitenkin hakea heti, sillä haastattelemme heti hyvän hakijan löydyttyä! Hakeminen rekrytointijärjestelmämme kautta on helppoa ja nopeaa.

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi