Avoimet työpaikat Optiplan Oy Helsinki Julkaistu Haku päättyy

LVI-suunnittelun ryhmäpäällikkö

Haemme LVI-suunnittelun ryhmäpäällikköä korjausrakentamisen hankkeisiin Helsingin Ruskeasuon toimistollemme. Työsi sisältää LVI-suunnittelun asiantuntijatehtäviä, esimiestyötä ja asiakaspalvelua. Saat motivoituneen ja huipputasoisen tiimin!

LVI-suunnittelun ryhmäpäällikkönä ja rakennuttajakonsulttina

  • Vastaat osaltasi Optiplanin korjausrakentamisen LVI-suunnitteluryhmän tuloksesta sekä resursoinnista.
  • Kehität ryhmäsi operatiivisista toimintaympäristöä ja toimit ryhmän esimiehenä.
  • Toimit LVI-suunnittelijana asiakasrajapinnassa ja hoidat mielenkiintoisten projektiemme kokonaisuuksia.
  • Toisinaan toimit myös projektipäällikkönä oman kokonaissuunnitteluryhmämme tai ulkopuolisten suunnittelijoiden ohjaajana.

Toivomme sinulta

Insinööri- tai DI-koulutusta sekä vahvaa, usean vuoden kokemusta rakennusalan LVI-suunnittelutyöstä. Sinulla on korjausrakentamisen LVI-suunnittelijan pätevyydet vähintään vaativan tason hankkeisiin. Olet ulospäin suuntautunut, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle

Pääset mukaan motivoituneeseen ja innostuneeseen ilmapiiriin sekä mahdollisuuden itsekin kehittyä rakennusalan moniosaajana huipputiimissä, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta. Optiplan tarjoaa monipuolisesti uramahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus. Tarjoamme myös suuren NCC-konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Meillä työskentelet myös aidosti monialaisessa suunnittelutoimistossa yhteistyössä arkkitehtien, rakenne- ja sähkösuunnittelijoiden kanssa.

Lisätietoja antaa

Toimialajohtaja Petri Paavilainen puh. 041 445 1477 tai petri.paavilainen@optiplan.fi

Hae

Hakuaika päättyy 31.12.2017. Kannattaa kuitenkin hakea heti, sillä haastattelemme heti hyvän hakijan löydyttyä! Hakeminen rekrytointijärjestelmämme kautta on helppoa ja nopeaa.

Optiplan Oy on luotettavin rakennusalan kokonaisunnittelukumppani. Hyvä suunnittelijatiimi on enemmän kuin osiensa summa. Haemme nyt lisää innostuneita tekijöitä n. 200 ammattilaisemme tueksi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Asiakasverkostomme kattaa koko maan. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.

Optiplan Oy

Optiplan on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Hyvä suunnittelijatiimi on enemmän kuin osiensa summa.

Haemme nyt lisää innostuneita tekijöitä n. 200 ammattilaisemme tueksi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa.  Asiakasverkostomme kattaa koko maan.

Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia. NCC on Pohjoismaiden suurimpia rakennus- ja kiinteistökehitysyhtiöitä ja Suomen johtavista rakennusliikkeistä ainoa, jolla on omistuksessaan oma monialainen suunnittelutoimisto.

Optiplanin kokonaissuunnittelupalvelulla voimme tarjota hankkeen kaikki suunnitelmat asiantuntijoiden saumattomassa yhteistyössä. Näin suunnitelmat valmistuvat ajallaan, ristiriidattomana kokonaisuutena. Asiantuntijamme hallitsevat myös energiatehokkuuden ja keinot rakennuksen koko elinkaaren hiilijalanjäljen pienentämisen.

Lue lisää

Rakennuslehden pääuutisia