LVI-valvoja ja LVI-assistentti

Optiplan Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 5.6.2017 Hae viimeistään 29.6.2017

LVI-valvoja

Oletko kokenut ja osaava LVI-valvoja? Tule 60 hengen LVIA-suunnittelun ammattilaisten joukkoon! Monialasuunnittelutoimistossamme kokemus kasvaa entisestään ja töitä tehdään hyvällä tiimihengellä. Uskomme, että viihdyt kiinnostavien hankkeidemme parissa.

Optiplanissa teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen LVIA-suunnittelua sekä tuotekehitystä. Haemme nyt Helsingin Ruskeasuon organisaatioomme vahvistusta.

Toimit LVI-valvojana mielenkiintoisissa projekteissamme yhteistyössä LVI-suunnittelijan kanssa. Tarjoamme uudenlaisen toimintaympäristön, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Vahvistamme osaamistasi koulutuksin. Meillä saat ottaa vastuuta ja pääset aidosti vaikuttamaan projekteihin.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo kokemusta LVI-suunnittelijavalvonnasta useiden vuosien ajalta. Koulutukseltasi olet LVI-teknikko tai -insinööri. Katsomme eduksesi kokemuksen työmaatoiminnasta.

Arvostamme yhteistyökykyä ja taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä ennakoivaa ja pitkäjänteistä toimintatapaa. Meillä on hyvät liikuntaedut ja panostamme muutoinkin työhyvinvointiin. Optiplanista löydät innostavan ja dynaamisen ilmapiirin sekä vahvan yhteishengen. Tule sinäkin meille!

www.optiplan.fi

Hae pian, kuitenkin viimeistään 29.6. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi

Yhteyshenkilöt

Antti Torkki

Suunnittelujohtaja

050 400 5390

antti.torkki@optiplan.f

 

LVI-assistentti, Optiplan

Optiplanissa on LVIA-suunnittelun ammattilaisia reilu 60 henkilöä. Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen LVIA-suunnittelua sekä tuotekehitystä. Meillä saat vastuuta ja pääset vaikuttamaan projekteihin, tervetuloa tiimiin! 

Haemme kokenutta LVI-assistenttia Helsingin tiimiin Ruskeasuolle. Toimit mielenkiintoisissa projekteissa yhteistyössä LVI-suunnittelijan kanssa. Optiplanissa töitä tehdään uudenlaisessa toimintaympäristössä ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi monialasuunnittelutoimistossa.

Meillä saat ottaa vastuuta omien kykyjesi mukaisesti ja pääset aidosti vaikuttamaan projekteihin. Vahvistamme osaamistasi koulutuksin. Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo kokemusta LVI-suunnittelun avustamisesta useiden vuosien ajan. Koulutukseltasi olet suunnitteluassistentti.

Katsomme eduksesi MagiCAD-ohjelmiston tuntemisen. Arvostamme yhteistyökykyä ja taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä ennakoivaa ja pitkäjänteistä toimintatapaa.

Meillä on innostava ja dynaaminen ilmapiiri sekä vahva yhteishenki. Ison talon etuihin kuuluvat hyvät liikuntamahdollisuudet ja aito kiinnostus työhyvinvointiin. Tule mukaan kannustavaan porukkaamme!

www.optiplan.fi

Hae pikaisesti, kuitenkin viimeistään 29.6. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi

Yhteyshenkilöt

Antti Torkki

Suunnittelujohtaja

050 400 5390

antti.torkki@optiplan.fi

 

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi