Kokeile kuukausi maksutta

LVIA-asiantuntija ja talotekniikan asiantuntija

Nokian kaupunki
Sijainti Nokia
Päivämäärät Julkaistu 15.12.2022 Hae viimeistään 16.1.2023

Nokian kaupungin Tilapalveluiden tehtävänä on tukea kaupunkiorganisaation toimintaa järjestämällä toimintaan sopivat tilat ja niihin liittyvät palvelut. Tulosalueella työskentelee noin 50 henkilöä. Tilapalveluissa työskentelee kiinteistöhallinnon, ylläpidon ja rakennuttamisen tehtävissä 14 asiantuntijaa. Tilapalvelut hallinnoi kaupungin kiinteistökantaa, joka käsittää yli 100 kiinteistöä.

Nokian kaupunki investoi vahvasti tulevaisuuteen. Käynnissä on mittava rakentamisohjelma, Hyvinvointikeskuksen ja palloiluhallin rakentaminen on käynnissä. Valmistelemme investointiohjelman mukaisia koulu- ja päiväkotihankkeita sekä uimahallihanketta. Ylläpidämme olemassa olevaa kiinteistökantaa rakentamisohjelman sekä vuosikorjausohjelman mukaisesti.

 

Nokian kaupungin konsernipalveluihin kuuluvassa Tilapalveluissa on haettavana LVIA-asiantuntijan toimi.

Tarjoamme vastuullisen näköalapaikan kasvavan ja kehittyvän kaupungin rakentamisessa ja ylläpidossa. LVIA-asiantuntijan pääasiallisena tehtävänä on oman alansa osalta Tilapalveluiden talonrakennushankkeiden rakennuttamistehtävät. Nokian kaupunki on mukana HINKU-verkostossa ja KETS-ohjelmassa. LVIA-asiantuntija toimii näissä oman alansa asiantuntijana. LVIA-asiantuntija tekee tiivistä yhteistyötä ylläpidon talotekniikan asiantuntijan kanssa. Tehtävänkuvausta voidaan tarkentaa tehtävään valitun henkilön osaamisen ja työkokemuksen mukaan.

Tehtävä edellyttää vähintään LVI-insinöörin (AMK) tai aiempaa insinöörin tutkintoa ja käytännön kokemusta rakennuttamisesta. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa henkilöauton ajokorttia. Arvostamme kokemusta LVIA-töiden valvonnasta ja urakoinnista sekä hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Kokemus julkisesta rakentamisesta sekä oman auton käytön mahdollisuus katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy TS:n mukaisesti, mutta tehtävään voi esittää palkkatoivomuksen. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus (Suomen Terveystalo, työterveyshuolto) terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti 16.1.2023 klo 12.00 mennessä Kuntarekryssä. Hakulomakkeen liitteeksi tulee liittää ansioluettelo tai CV skannattuna.

Lisätietoja antavat rakennuttamispäällikkö Sinikka Vähämaa, puh. 040 632 7861 ja tilapalvelujohtaja Kirsi Maijala puh. 040 592 7825, sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

Nokian kaupungin konsernipalveluihin kuuluvassa Tilapalveluissa on haettavana talotekniikan asiantuntijan toimi.

Tarjoamme vastuullisen näköalapaikan kasvavan ja kehittyvän kaupungin rakentamisessa ja ylläpidossa. Talotekniikan asiantuntijan pääasiallisena tehtävänä on oman alansa osalta Tilapalveluiden hallinnoimien kiinteistöjen talotekniikan ylläpidon sekä korjaus- että kunnostusrakentamisen tehtävät.

Talotekniikan asiantuntija toimii asiantuntijana sisäilmatyöryhmässä. Talotekniikan asiantuntija tekee tiivistä yhteistyötä LVIA-asiantuntijan kanssa.

Tehtävänkuvausta voidaan tarkentaa tehtävään valitun henkilön osaamisen ja työkokemuksen mukaan.

Tehtävä edellyttää vähintään tekniikan alan insinöörin (AMK) tai aiempaa opistotason / teknikon tutkintoa sekä käytännön kokemusta LVISA-rakentamisesta. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa henkilöauton ajokorttia.

Arvostamme kokemusta LVISA-töiden suunnittelu-, valvonta-, sekä rakennuttamistehtävistä sekä urakoinnista. Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Kokemus julkisesta rakentamisesta sekä oman auton käytön mahdollisuus katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy TS:n mukaisesti, mutta tehtävään voi esittää palkkatoivomuksen. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus (Suomen Terveystalo, työterveyshuolto) terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti 16.1.2023 klo 12.00 mennessä Kuntarekryssä. Hakulomakkeen liitteeksi tulee liittää ansioluettelo tai CV skannattuna.

Lisätietoja antavat ylläpitopäällikkö Tuomas Salonen, puh. 040 133 4753 ja tilapalvelujohtaja Kirsi Maijala puh. 040 592 7825, sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat