Avoimet työpaikat Optiplan Oy Julkaistu Haku päättyy

LVIA-suunnittelijoita, LVI-assistenttia, rakennesuunnittelijoita, projektipäällikköä ja sähkösunnittelijoita

Hae parempi työfiilis!

Rakentamisen suunnittelija, kun kaipaat järkeviä työaikoja, aitoa välittämistä ja hauskoja työkavereita, tule meille töihin!

Haemme nyt LVIA-suunnittelijoita, LVI-assistenttia, rakennesuunnittelijoita, projektipäällikköä ja sähkösunnittelijoita.

Tutustu tarkemmin ja hae 24.9. mennessä optiplan.fi/tule_toihin

Lue rakentamisen ajankohtaiset blogit:
beyondconstruction.fi

Optiplan Oy

Optiplan on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Hyvä suunnittelijatiimi on enemmän kuin osiensa summa.

Haemme nyt lisää innostuneita tekijöitä n. 200 ammattilaisemme tueksi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa.  Asiakasverkostomme kattaa koko maan.

Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia. NCC on Pohjoismaiden suurimpia rakennus- ja kiinteistökehitysyhtiöitä ja Suomen johtavista rakennusliikkeistä ainoa, jolla on omistuksessaan oma monialainen suunnittelutoimisto.

Optiplanin kokonaissuunnittelupalvelulla voimme tarjota hankkeen kaikki suunnitelmat asiantuntijoiden saumattomassa yhteistyössä. Näin suunnitelmat valmistuvat ajallaan, ristiriidattomana kokonaisuutena. Asiantuntijamme hallitsevat myös energiatehokkuuden ja keinot rakennuksen koko elinkaaren hiilijalanjäljen pienentämisen.

Lue lisää

Optiplan Oy - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia