LVIA-suunnittelupäällikkö

Lehto Group Oyj
Sijainti Vantaa, Kempele
Päivämäärät Julkaistu 8.5.2017 Hae viimeistään 28.5.2017

LVIA-suunnittelupäällikkö toimitilarakentamiseen

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Työllistämme tällä hetkellä noin 750 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. Rakennusliike Lehto Oy on osa Lehto-konsernia.

Nyt etsimme joukkomme vahvistukseksi LVIA-suunnittelupäällikköä toimitilarakentamiseen. Kohteemme ovat toimisto- ja yritystiloja, teollisia tuotantotiloja, kauppakeskuksia ja liikerakennuksia sekä logistiikka- ja varastokeskuksia – pieniä ja suuria ympäri Suomen. Työpisteesi sijaitsee joko Vantaan tai Kempeleen toimistollamme.

Vastaat kokonaisvastuurakentamisen (KVR) toimintamallilla toteutettavien rakennushankkeiden talotekniikan LVIA-tekniikan suunnittelun koordinoinnista ja resursoinnista sekä kohdekohtaisesti toteutettavista LVIA-suunnittelu- ja toteutusratkaisuista.

Näillä eväillä menestyt!

Sinulla on aikaisempaa kokemusta vaativien toimitilakohteiden LVIA-suunnittelusta tai tämän tapaisten kohteiden talotekniikan suunnittelunohjauksesta. Haluat omalla osaamisellasi olla edistämässä taloteknisten suunnittelu- ja toteutusratkaisujen konseptointia ja tuotteistamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta ja vankkaa työkokemusta suunnittelusta ja/tai suunnittelun ohjaamisesta.

Jotakin meistä?

Meillä Toimitilat-palvelualueella on tällä hetkellä kuusihenkinen suunnittelun johtamisen ja ohjaamisen tiimi, johon nyt etsimme täydennykseksi sinua. Talossamme on paljon omiakin suunnittelijoita, joiden ohella suunnittelutyötämme tekevät myös vakiintuneet yhteistyökumppanimme. Videoneuvottelut, Skype-chatit ja erilaiset palaverit ovat meillä arkipäivää. Näiden lisäksi tehtävä edellyttää matkustamista Suomessa keskimäärin 1-2 päivänä viikossa.

Olemme luopuneet monista perinteisistä rakentamisen menetelmistä, mikäli olemme löytäneet uuden fiksumman ratkaisun. ”Innovatiivinen rakennusalan uudistaminen” merkitsee sinun työssäsi esimerkiksi itse valmistamiamme talotekniikkakontteja, joihin olemme yhdistäneet vaikkapa kokonaisen kauppakeskuksen talotekniikan kerralla paikalleen kuljetettavaksi ja asennettavaksi. Olethan siis utelias tutustumaan uusiin suunnitteluratkaisuihin!

Jos vielä pohdiskelet…

Tämän työn ytimessä ovat vaihtelevat ja mielenkiintoiset projektit. Työsi on sopivassa määrin sekä itsenäistä tekemistä että tiimityötä – tykkääthän molemmista! Työaika on liukuva arkisin klo 7- 18 välillä ja töitä on mahdollista tehdä satunnaisesti myös etänä. Tehtävään kuuluu peruspalkan lisäksi tulospalkkausosa, joten voit vaikuttaa omaan ansiotasoosi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja voit aloittaa uudessa tehtävässäsi kun sinulle parhaiten sopii – joko heti kesän alussa tai vasta syksymmällä. Tekemistä riittää, mutta ”tulipalokiirettä” meillä ei ole.

Joko innostuit?
Voit hakea tehtävää täyttämällä oheisen lyhyen hakulomakkeen, kuitenkin viimeistään 28.5.2017 mennessä. Kerro meille vapaamuotoisesti millaisia projekteja olet viimeiseksi tehnyt, liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelujohtaja Jussi Tolonen, jussi.tolonen@lehto.fi ja puhelimitse hakuaikana keskiviikkoisin klo 15-16, p. 040 772 4907.

Hakuaika alkaa: 25.4.2017
Hakuaika päättyy: 28.5.2017

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi