Maanrakennustyönjohtaja ja vastaava mestari

Sikla Oy
Sijainti
Päivämäärät Julkaistu 27.10.2017 Hae viimeistään 10.11.2017

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, joka työllistää yli 170 henkilöä. Siklatalot Oy on yksi Suomen suurimmista pientalotoimittajista. Siklatilat Oy on puolestaan erikoistunut asunto- ja toimitilatuotannon lisäksi koulujen sekä hoiva- ja päiväkotien rakentamiseen. Siklatec Oy toimittaa talotekniikkaa molempien yhtiöiden rakennuskohteisiin.

Siklatilat oy hakee

Maanrakennustyönjohtajaa
Uudellemaalle

Hakijalta odotamme aikaisempaa kokemusta maanrakennusalalta, oma-aloitteisuutta, kustannusrakenteen tuntemusta ja sitoutumista hankkeiden laadukkaaseen toteuttamiseen. Edellä mainittujen lisäksi insinöörin tai rakennusmestarin koulutus katsotaan eduksi.

Vastaavaa mestaria
Kuopioon ja Iisalmeen

Vaatimuksena on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus sekä vähintään viiden vuoden työkokemus työnjohtotehtävistä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 10.11.2017 osoitteeseen antti.sikala@sikla.fi. Lisätietoja puh. 044 539 7834. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

www.sikla.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi