Märkätila-asentaja

Sijainti Pääkaupunkiseutu/Uusimaa
Päivämäärät Julkaistu 17.7.2017 Hae viimeistään 7.8.2017

Märkätila-asentaja putkiremonttikohteisiin

Meillä on pian alkamassa useita putkiremontteja ja nyt tarvitsemme lisää taitavia käsipareja mm. Hyvinkäälle!

Märkätila-asentajana teet kylpyhuoneiden tasoitus-, vedeneristys ja laatoitustöitä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu kylpyhuoneremonttien timpuritöitä, seinien levytystä, alakattotöitä runkoineen ja kalusteiden asennuksia.

Tarjoamme urakkatyötä ja kattavat luontaisedut, joista voit lukea lisää osoitteessa www.lehto.fi/meille-toihin. Meillä on taidokas ja toimiva pitkäaikainen oma sähkö-, RAK- ja LVI-asentajatiimi sekä vakiintuneet yhteistyökumppanit. Työtä tehdään yhdessä ja onnistumisista palkitaan! Rakennuskonseptimme on selkeä, työkalut kunnossa ja työmaamme aikataulussa – näistä olemme ylpeitä!

Osaat kylpyhuoneremontin vaiheet alusta loppuun ja sinulla on jo kokemusta kylpyhuoneremonteista. Työssä tarvitaan vedeneristäjän VTT sertifikaattia – on etu jos sinulla on jo pätevyys. Seinien oikaisu/rappaus onnistuu sinulta ja olet mieluusti myös kittaus- sekä maalaustaitoinen.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta 7.8.2017 mennessä. Kerro meille itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lehdon rekrytiimi p. 020 320 000, rekrytointi@lehto.fi.

Hakuaika alkaa: 6.7.2017
Hakuaika päättyy: 7.8.2017

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi