Muottisuunnittelija

Sijainti Vihti
Päivämäärät Julkaistu 23.11.2018 Hae viimeistään 6.12.2018

Doka Finland Oy on vuonna 1996 perustettu Euroopan johtavan muottivalmistajan Doka GmbH:n tytäryhtiö Suomessa. Doka toimii yli 70 maassa ja sillä on yli 160 toimipistettä ympäri maailmaa. Yhtiön toiminnan painopiste on DOKA-betonointimuottien vuokraus ja myynti. Muottien lisäksi yhtiö myy mm. THERMOX-lämmittimiä ja muita rakennuskoneita. Vuoden 2017 liikevaihto oli noin 21 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 60 henkilöä.

Toimintamme kasvaessa haemme rakennusalaa ymmärtävää

MUOTTISUUNNITTELIJAA

Vihdin Selkiin tekemään muottisuunnitelmia ja analysoimaan asiakkaittemme rakennuspiirustuksia. Tehtäviisi kuuluvat mm. perusstatistiikkalaskelmien, kalustolistojen ja piirustusten tuottaminen oikean taloudellisen ja teknisen ratkaisun löytämiseksi asiakkaillemme. Muottisuunnittelija tekee tiivistä yhteistyötä muiden osastojen ja työmaan kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden toimia ja kehittyä nopeasti monipuolisessa, haastavassa ja innostavassa työympäristössä osana kansainvälistä konsernia.

Arvostamme erityisesti:

  • AutoCAD -osaamista
  • rakennusalan koulutusta
  • rakennussuunnitelmien lukutaitoa
  • kykyä toimia ryhmän jäsenenä

Olet mielellään jo kokenut suunnittelija, mutta meillä on myös mahdollisuus tarjota kehityspaikka vasta rakennusalan koulutuksen suorittaneelle kehityshakuiselle henkilölle. Toivomme löytävämme tunnollisen ja oma-aloitteisen henkilön. Olet myös sosiaalinen ja sinnikäs sekä taitava kommunikoimaan erilaisten henkilöiden kanssa.

Lisätietoja antavat Doka Finlandin Reijo Mensonen, 26.-27.11. klo 14-16, p. 040 722 1352 ja MPS:n seniorikonsultti Tapio Kivikangas p. 020 746 9456. Lue lisää ja hae tehtävää osoitteessa uratori.mps.fi 6.12.2018 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi