Muutostyöinsinööri, vanhempi ja nuorempi työnjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 12.1.2018 Hae viimeistään 31.1.2018

Rakennamme ja saneeraamme ihmisille koteja ja työpaikkoja, joissa on hyvä olla ja elää. Tarjoamme sinulle edut ja urapolun, jossa on mahdollisuus sekä kehittää että kehittyä. Kulttuurimme on avoin ja rehellinen: pysymme lupauksissa, informoimme ja etsimme joustavasti ratkaisuja asetettujen maalien saavuttamiseksi. Jatkeella rakennamme kuin itsellemme – työn laatu ja rohkea ammattitaito ovat tekemisemme keskiössä. Jatke Uusimaa Oy etsii nyt osaajia:

Muutostyöinsinööri
Muutostyöinsinööri työskentelee asiakkaiden kanssa laatien suunnitelmat muutostöistä tilaratkaisujen, materiaalien ja kustannusten osalta toiveita kuunnellen. Sisustussilmä ja visuaalinen hahmottaminen auttavat tehtävässä menestymiseen. Voit olla vastavalmistunut tai kokeneempi tekijä. Taustallasi tulee olla rakennusalan koulutus (RKM/RI/DI). Autocad -osaaminen on eduksi.
Lisätiedot ja hakemukset: Rakennuttajapäällikkö Kari Kuittinen, puh. 040 830 8218, kari.kuittinen@jatke.fi

Vanhempia ja nuorempia työnjohtajia
Työnjohtaja kykenee itsenäiseen työskentelyyn työmaalla, hahmottaa kokonaiskuvan sekä omaa laatu- ja kustannustietoutta. Tarvittaessa olet myös jämäkkä. Nuorempana työnjohtajana sinulla on halu toimia työmaatehtävissä ja olet nopea oppimaan uusia asioita. Molempiin tehtäviin edellytetään sopivaa koulutusta (RI/RKM).
Lisätiedot ja hakemukset: Tuotantojohtaja Jarmo Lahtelin, puh. 040 560 0783, jarmo.lahtelin@jatke.fi

Tuotantoinsinööri
Tuotantoinsinöörinä olet vetovastuussa projekteista, joiden olennaisia osia ovat hallinta, aika ja kustannukset. Aliurakkahankinnat ovat tuotantoinsinöörille tuttuja. Kokemus vastaavista tehtävistä, hyvät vuorovaikutustaidot ja itsenäinen ote työskentelyyn ovat avaimet tässä tehtävässä parhaaseen lopputulokseen. Taustallasi tulee olla rakennusalan koulutus (RKM/RI/DI). Autocad -osaaminen on eduksi.
Lisätiedot ja hakemukset: Tuotantojohtaja Jarmo Lahtelin, puh. 040 560 0783, jarmo.lahtelin@jatke.fi

Ota yhteyttä nyt
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.1.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, jopa ennen määräaikaa – ole siis nopea.

Jatke-konserni on perustettu 2009, konserniin kuuluvat Jatke Oy, Jatke Uusimaa Oy, Jatke Länsi-Suomi sekä Adicio Oy ja Nordic Fasad Finland Oy. Toimimme asuin- ja toimitilarakentamisen, saneerauksen ja kiinteistökehityksen liiketoiminta-alueilla. Konsernin liikevaihto on 260 milj.€ ja meillä on n. 400 työntekijää.

www.jatke.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi