Myynti-insinööri

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 27.4.2018 Hae viimeistään 6.5.2018

Paroc hakee sinua

MYYNTI-INSINÖÖRI

Vastaat Foamglas® eristeratkaisujen myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä Suomen markkinoilla. Etsit yhteistyömahdollisuuksia ja edistät tunnettuutta rakennusalan asiantuntijoiden piirissä (mm. arkkitehti- ja insinööritoimistot, julkisivu- ja kattourakoitsijat sekä rakennusliikkeet ja jälleenmyyjät). Rakennat suhteita myös julkisiin organisaatioihin ja muihin sidosryhmiin sekä luot yhteistyömahdollisuuksia merkittävissä rakennushankkeissa ja erikoiskohteissa (mm. museot, urheiluhallit, sairaalat). Projektien toteutuksen aikana tuet yhteistyökumppaneitamme suunnitteluvaiheesta aina rakentamisen toteutukseen saakka. Toimit tiiviissä yhteistyössä Foamglas Nordic -tiimin sekä paikallisten Paroc-kollegoidesi kanssa. Raportoit Foamglasin Pohjoismaiden myyntijohtajalle.

Odotamme sinulta soveltuvaa taustaa rakennusteknisten tuotteiden ja ratkaisujen myynnistä tai asiantuntijatehtävistä rakennusalalta (esim. työmaapäällikkö, projektipäällikkö). Tehtävässä hyödynnät rakennusteknistä koulutustaustaasi ja/tai vahvaa ammatillista kokemustasi alalta sekä laajoja verkostojasi rakennusalan toimijoissa. Olet parhaimmillasi asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden parissa ja pystyt kehittämään asiakkuuksia tuottamalla heille lisäarvoa huippuratkaisuillamme ja asiantuntemuksellasi. Olet järjestelmällinen ja tavoitteellinen sekä kykeneväinen pitkäjänteiseen liiketoiminnan kehittämiseen. Tehtävässä tarvitset suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kieltä. Ruotsin kielen taito on merkittävä etu pohjoismaisessa tiimissämme ja ruotsinkielisissä asiakkuuksissamme.

Tarjoamme itsenäisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä. Tehtävän sijaitsee Helsingissä.

Kiinnostuitko? Lähetä englanninkielinen CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.com, viite FI-12558 viimeistään sunnuntaina 6.5.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Esko Oja, puh. 0207 420 535.

 

Paroc on yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden eristeratkaisujen valmistajia uudis- ja korjausrakentamisen, laiva- ja offshore-teollisuuden, akustoinnin ja muun rakentamisen tarpeisiin. Olemme lähes 80-vuotisen historiamme ajan rakentaneet mainettamme innovaatioiden, tuoteominaisuuksien, teknisen osaamisen ja kestävän kehityksen ansiosta. Tavoitteenamme on toimia jatkossakin innovatiivisena ja luotettavana rakennetun ympäristön kumppanina asiakkaillemme.

Työllistämme noin 1840 ihmistä tuotantolaitoksillamme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä sekä myyntitoimistoissamme. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 411 miljoonaa euroa. Paroc ja Foamglas ovat osa Owens Corningia.
Katso lisää: www.paroc.fi ja www.foamglas.com

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi