Myyntijohtaja, Myynti-insinööri/Tekninen myyjä

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 22.9.2017 Hae viimeistään 6.10.2017

Oletko myynti- ja markkinointihenkinen rakennusalan osaaja? Oletko toimintatavoiltasi vastuullinen, oma-aloitteinen, innovatiivinen ja tiimihenkinen? Haemme vahvistusta Rudus Oy:n Betoni- ja kivimateriaalit Etelä-Suomen yksikköön uuteen Helsingin konttoriimme Pitäjänmäelle.

 

Myyntijohtaja

Johtamaan ja kehittämään yksikön valmisbetonin myyntitoimintaa Uudellamaalla. Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylemmän tason teknistä tai kaupallista koulutusta. Hakemallamme henkilöllä on myös kokemusta esimiestehtävistä, myynti- ja markkinointihenkisyyttä sekä kykyä myydä ratkaisuja. Pystyt hallitsemaan isoja kokonaisuuksia ja asiakkuuksia, ja sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä.

Englannin kielen taito on edellytys tehtävän hoidossa ja mahdollistaa urakehityksen globaalissa CRH-konsernissa, johon Rudus kuuluu.

Myynti-insinööri / Tekninen myyjä

Vahvistamaan yksikön kiviaineksen myyntitoimintaa Uudellamaalla. Edellytämme soveltuvaa teknistä ja/tai kaupallista koulutusta. Lisäksi arvostamme kokemusta asiakaspalvelusta, myynti- ja markkinointihenkisyyttä sekä liiketalouden perusteiden tuntemusta. Olet utelias oppimaan uutta ja kehittymään työssäsi. Voit olla myös vasta koulusta valmistunut, jos olet opiskelujen ohella ollut työelämässä.

Työssä menestyminen vaatii hyviä tietotekniikkataitoja sekä aktiivista, itsenäistä ja vastuullista työskentelyotetta. Englannin kielen taito auttaa tehtävän hoidossa.

 

Tarjoamme ison konsernin mahdollisuudet kouluttautumiseen ja eri tehtävissä kasvamiseen.
Lisätietoja tehtävistä antaa liiketoimintajohtaja Mikko Vasama, puh. 050 357 0383 tai mikko.vasama@rudus.fi
Täytä hakulomake palkkatoiveineen 6.10.2017 mennessä osoitteessa www.rudus.fi/rekry

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja… Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 900 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 348 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi