Myyntipäällikkö

ThermiSol Oy
Sijainti Sastamala
Päivämäärät Julkaistu 5.5.2017 Hae viimeistään 14.5.2017

ThermiSol Oy on vuonna 1962 perustettu, EPS-tuotteiden (expanded polystyrene) valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yritys. ThermiSol on osa alan pohjoismaista markkinajohtajaa Jackon Groupia.

Etsimme Sastamalaan
seinä- ja kattoeristeiden myyntiin

Myyntipäällikköä

Myyt vastuullasi olevia tuotteita kattourakoitsijoille, julkisivu-urakoitsijoille ja betonielementtitehtaille kotimaassa. Olet yhteydessä ja verkostoidut vahvasti myös suunnittelijoiden / suunnittelutoimistojen kanssa.

Sinulla on hyvä kokemus myyntityöstä ja riittävästi teknistä osaamista. Tekninen koulutus on tehtävässä eduksi, mutta välttämätöntä se ei ole. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen myynnin ammattilainen, joka arvostaa pitkäiänteistä työtä asiakkaiden parissa.

Tehtävä edellyttää liikkumista kotimaassa, joten vaikka työpöytäsi on Sastamalassa, niin Tampereen seutu on optimaalinen asuinpaikkasi.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Personnel Group, toimitusjohtaja Ari Juvonen, p. 03 3138 0444 tai henkilöstökonsultti Niina Rekola, p. 03 3138 0455. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 14.5.2017 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi