Myyntipäällikkö

Sijainti Hämeenlinna, Oulu, Seinäjoki, Kuopio
Päivämäärät Julkaistu 12.3.2018 Hae viimeistään 15.4.2018

HAEMME myyntipäällikköä
NHK Keskus Oy:n Robora-tiimiin vakituiseen työtehtävään.

VASTAAT osastomme rakennus- ja laitemyynnistä sekä markkinointimateriaalien ja tarjousasiakirjojen kehityksestä ja ylläpidosta.

OLET jo valmis myynnin ammattilainen. Sinulta löytyy näytöt huippumyynneistä rakennus- tai muulta tekniseltä alalta. Sinulla on kokemusta leveärunkoisten hallirakennusten tarjouslaskennasta. Hallitset suunnitteluohjelman (AutoCAD tai vast.) peruskäytön. Olet organisointikykyinen tiimipelaaja. Uskallat tarttua haasteisiin, mutta et tarvittaessa pelkää pyytää apua.

EDUKSESI luetaan teknisen tai kaupallisen alan koulutus sekä ruotsin kielen taito.

TARJOAMME paikan kehittyvässä, kasvavassa sekä tulosta tekevässä osastossamme, nuorekkaassa suomalaisessa perheyrityksessä. Meillä saat vastuuta, ja tulosta tehdessäsi myös vapauden suunnitella omat työsi.

OSASTOMME koostuu seitsemästä ammattilaisesta. Vastaamme yrityksen maatalousrakennusten ja biolämpökattiloiden myynneistä. Olemme asiakkaiden kokonaisvaltainen kumppani ja otamme vastuun suunnittelusta aina käyttöönoton jälkeiseen neuvontaan asti. Rakennuskokonaisuuksien lisäksi toimitamme laadukkaita laitteita ja järjestelmiä mm. lietteidenkäsittelyyn, eläinten ruokintaan sekä rakennusten ilmanvaihtoon.

Pääkonttorimme sijaitsee Hämeenlinnassa, mutta työsi edellyttää paljon matkustamista, joten asuinpaikkasi voi olla myös lähellä Oulun, Seinäjoen tai Kuopion toimipaikkaamme.

Lisätietoja antaa Robora-myyntijohtaja Pekka Kerkola,
040 7420 596, pekka.kerkola@nhk.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si heti palkkatoiveineen sähköpostilla pekka.kerkola@nhk.fi, kuitenkin viimeistään 15.4.2018. Työ alkavaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

NHK Group on johtava ja voimakkaasti kehittyvä, valtakunnallisesti toimiva yritys. Toimintamme on keskittynyt maatalouskoneiden ja lypsyrobottien myyntiin sekä pihattorakentamiseen. http://www.nhk.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi