Kokeile kuukausi maksutta

Myyntipäällikkö

Oy CrossLam Kuhmo Ltd.
Sijainti Kainuu
Päivämäärät Julkaistu 22.11.2022 Hae viimeistään 11.12.2022

Haemme Crosslamille vahvan kasvun ja tuotantolaitoksen laajennuksen tuoman lisäkapasiteetin tueksi innovatiivista teknistä pientaloprojektien MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ CLT massiivipuutuotteiden myyntiin ja markkinointiin. Työpisteesi sijaitsee Kainuussa ja työ on osittain matkatyötä. Tehtävä ja koulutuspolku räätälöidään valitun henkilön osaamisen mukaan.

Tehtävässäsi

tulet vastaamaan CLT projektien myynnistä pääosin pientalojen osa-alueella rakennusliikkeiden ja kuluttaja-asiakkaidemme suuntaan. Työnkuvaasi kuuluvat uusasiakashankinta ja olemassa olevien asiakkuuksien hoito rakennusliiketoiminnan sektorilla. Teet tiivistä yhteistyötä niin ulkoisten kuin sisäisten sidosryhmien kanssa. Jokainen myymäsi hanke ja projekti tulevaisuudessa on uniikki, johon valitaan aina yhteistyökumppanit projektin mukaisesti. Tehtävä muokataan osaamisesi mukaan ja pääset kehittymään ainutlaatuisten tuotteiden parissa ja kehittämään toimintaa, myynnin prosesseja, sekä osallistumaan Crosslamin markkinointiin. Raportoit tehtävässäsi myyntijohtajalle, joka perehdyttää sinut huolella tehtäviin ja toimit alkuun hänen työparina tehtävässä.

Arvostamme

  • Kokemusta teknisestä myynnistä projektiliiketoiminnassa. Tärkeintä on myynnillinen ote ja palo kehittyä myyntityössä.
  • Rakentamisen ja/tai kaupallisen alan koulutuspohjaa (vähintään AMK/insinööri)
  • CAD-kuvien lukutaitoa ja excel osaamista
  • Matkustusvalmiutta sekä myös rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla myynnin kentässä, nähdä digitaalisen aikakauden mahdollisuudet myyntityössä ja hyödyntää monipuolisesti eri kanavia
  • Kiinnostusta massiivipuurakentamista kohtaan sekä trendien tuntemusta
  • Ymmärrystä talouden tunnusluvuista ja tulosvastuusta
  • Voittamisen nälkää

Persoonaltasi

olet positiivinen ja rohkea ottamaan uusia työtehtäviä haltuun. Tuloshakuisuus, tavoitteellisuus ja sinnikkyys ovat sinulle ominaisimpia piirteitä työnteossa. Olet henkilönä itseohjautuva ja kunnianhimoinen tekemisissäsi. Teet asiakastyötä tilanteeseen sopivalla tavalla; kontaktoit aktiivisesti eri sidosryhmiä niin puhelimitse, videon kautta ja tapaat kasvokkain asiakkaita projektien mukaisesti. Olet kiinnostunut myynnistä ja kehittymisestä projektimyynnin saralla. Motivoidut persoonana siitä, kun saat vietyä sovitut asiat onnistuneesti maaliin.

Tarjoamme sinulle

uniikit tuotteet ja mielenkiintoisen myynnillisen urapolun modernissa puualan kasvuyrityksessä. Mahdollisuuden kehittyä ja oppia puualan tuotteista ja projektimyynnin prosesseista. Crosslamilla nähdään henkilöstö yrityksen tärkeimpänä voimavarana, jolloin kaikilla on mahdollisuus innovoida ja tuoda ideansa esille. Lisäksi saat osaavan tiimin täyden tuen työssäsi menestymiseen. Yrityksen toiminta ja arvot perustuvat luottamukseen, laadukkaaseen asiakastyöhön sekä reiluun ja joustavaan yhteistyöhön. Työ vaatii alkuun aktiivista läsnäoloa ja yhteistyötä tiimin kanssa. Työ tehdään asiakasprojektien mukaisesti kohteiden ja hankkeiden mukaisesti ja matkustus määräytyy projektien mukaan. Palkkaus tehtävässä on kiinteä kk-palkka ja liittyminen Crosslamin tulospalkkiojärjestelmään.

Etsitkö myynnillisiä urahaasteita?
Liity rohkeasti osaksi osaavaa Crosslam tiimiä! Hae tehtävää pikimmiten lähettämällä hakemus palkkatoiveineen otsikolla ”Myyntipäällikkö” osoitteeseen ville.manninen@crosslam.fi , kuitenkin viimeistään 11.12.2022. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia haun aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot ja hakemukset
myyntijohtaja Ville Manninen
ville.manninen@crosslam.fi
044 3141433

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.