Myyntipäällikkö/-johtaja

Lehto Group Oyj
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 8.5.2017 Hae viimeistään 22.5.2017

Myyntipäällikkö/-johtaja koulurakentamiseen, Vantaa

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Työllistämme tällä hetkellä noin 750 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. Rakennusliike Lehto Oy on osa Lehto-konsernia.

Nyt haemme myyntipäällikköä-/johtajaa Hyvinvointitilat-palvelualueelle vastaamaan koulukohteiden myynnistä pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Toimipaikkasi sijaitsee Vantaan toimistollamme. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Olet myyntihenkinen rakentaja tai rakentaminen on sinulle muuten toimialana tuttu. Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ja pystyt viemään neuvottelut sopimukseen asti. Olet aktiivinen ja sosiaalinen henkilö, joka nauttii asiakashankinnasta ja kaupanteossa onnistumisesta. Sinulla on hyvät verkostot ja kontaktipinta kuntien ja kaupunkien viranomaisiin sekä päättäjiin ja pystyt hyödyntämään niitä työssäsi. Hahmotat mitä talousohjatulla koulurakentamisella voidaan saada aikaan ja haluat mukaan sen menestykseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakentamisen kokemusta ja julkisen sektorin myyntitaitoja. Koulutustaustasi voi olla rakennustekninen tai kaupallinen. Suomen kielen sujuva taito on välttämätön – ruotsin ja englannin kielen taito lasketaan eduksi. Työ edellyttää matkustamista toimialueellasi.

Miksi meille?

Meillä on hyvä ja toimiva koulukonsepti, jonka menestykseen koulurakentamisessa uskomme ja joka on jo saanut runsasta kiitosta asiakkailtamme. Työsi myyntipäällikkönä on monipuolista ja saat vapauden toimia hyvinkin itsenäisesti. Yksin ei kuitenkaan tarvitse töitä tehdä, sillä sinulla on vahva taustatuki ja aina joku, jolta voit kysyä lisätietoja. Palkkaus on kuukausipalkkapohjainen, johon lisätään menestymiseesi perustuvat bonukset. Kattavista luontoiseduistamme voit lukea lisää osoitteessa www.lehto.fi/meille-toihin.

Joko soitellaan?

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta 22.5.2017 mennessä. Kerro meille itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelualuejohtaja Tuomo Mertaniemi p. 040 774 7661, tuomo.mertaniemi@lehto.fi ja myyntijohtaja Miika Mielityinen, p. 040 584 4950, miika.mielityinen@lehto.fi.

Hakuaika alkaa: 27.4.2017
Hakuaika päättyy: 22.5.2017

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi