Avoimet työpaikat Parma Oy Koko Suomi Julkaistu Haku päättyy

Myyntipäällikkö / Myynti-insinööri

Onko sinulla rohkeutta olla konkreettinen?

Haemme Myyntipäällikköä / Myynti-insinööriä Infrarakentamisen myyntiyksikköön. Toimipaikkasi voidaan sopia joustavasti asuinpaikkasi mukaan.

Vastaat infrarakentamisen projekti- ja tuotemyynnistä sekä erikseen nimettävistä avainasiakkuuksista. Kohteiden tarjouslaskenta ja projektihallinta tai niiden koordinointi ovat osa tehtäväkenttääsi. Osallistut halutessasi myös infraliiketoimintaan liittyviin kehitysprojekteihin.

Edellytämme sinulta muutaman vuoden työkokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja jämäkkää otetta työhön. Kokemus projektinjohto-, myynti- tai hankintatehtävistä sekä rakennusalan tuntemus/koulutus luetaan eduksesi.

Tarjoamme organisaatiomme vahvan tuen tehtävässä menestymiseen. Voit kehittää ammattitaitoasi osaavan organisaatiomme tuella toimialan markkinajohtajan palveluksessa ja saat näköalapaikan kansainvälisessä konsernissa.

Tule mukaan Infrarakentamisen etulinjaamme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 27.1.2017 mennessä ritva.toivakainen@parma.fi . Käytä viestissäsi otsikkoa ”Myyjäksi Parmalle”.

Lisätietoja tehtävästä antavat: yksikön päällikkö Ritva Toivakainen puh. 020 577 5538 tai myyntijohtaja Jarmo Viljanen puh. 020 577 5521.

Rakennuslehden pääuutisia