Myyntipäällikkö putkiremonttien myyntiin

Päivämäärät Julkaistu 27.9.2019 Hae viimeistään 21.10.2019

”Putkiremonttimaailma ei ole millään tavalla mediaseksikäs ennen kuin sinne meet. Sitten se tempaisee mukaansa. Näin lähelle asiakasta ei muualla rakennusalalla pääse.” – suunnittelupäällikkö putkiremonttiyksikössä

Haluaisitko saada paremmin oman äänesi kuuluville, liittyivätpä ideasi sitten myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen, asiakashankintaan tai vaikkapa putkiremonttiurakoinnin kehittämiseen? Uskallatko lähestyä asiakkaita rohkeasti?

Nyt etsimme myyntipäällikköä putkiremonttien pariin Vantaalle Tikkurilaan.

Tämä on juuri oikea paikka sinulle, jolla on jo aiempaa myynnin kokemusta ja halua hioutua myynnin superammattilaiseksi asiantuntevan ja lämminhenkisen tiimin sisällä. Jos olet kiinnostunut ymmärtämään syvällisesti, kuinka hankekehitys, tuotanto, myynti ja markkinointi yhdistetään tuloksekkaasti, juttelisimme mielellämme kanssasi.

Myyntipäälliköksi putkiremontteihin?

Täällä Lehdon putkiremontit-yksikössä olemme siirtyneet perinteisestä kilpailu-urakoinnista uuden tyyppiseen putkiremonttien toteutustapaan, jota kutsumme TST:ksi (talousohjatusti suunniteltu ja toteutettu).

TST-konsepti on alkanut lyödä hyvin läpi ja etsimme sinua mukaan, jotta hyvin käynnistynyt myötätuuli jatkuisi ja vahvistuisi.

Myyntipäällikkönä vastaat putkiremontti- ja kerrostalosaneeraushankkeidemme asiakashankinnassa alkuvaiheen kontaktoinnista sekä myyntiin johtavien hankesuunnitelmien tarjouksista ja tuottamisesta pääkaupunkiseudun ja Tampereen alueella.

Asiakkaitasi ovat putkiremontin tarpeessa olevat asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöt ja heidän edustajansa, joilla ei välttämättä tai useinkaan ole aiempaa rakentamisen tuntemusta. Tehtävänäsi on siis kontaktoida asiakkaiden yhteyshenkilöitä tai verkostoitua esimerkiksi alan tapahtumissa, neuvotella asiakkaiden kanssa heidän tarpeistaan ja esittää tilanteeseen sopiva ratkaisu. Myöhemmässä vaiheessa asiakaskontaktisi johtavat urakkasopimuksiin eli kauppoihin.

Miltä työelämäsi voisi näyttää meillä?

Myyntipäällikkönämme meillä työskentelisit aidosti tiimityössä, etkä kilpailisi ketään vastaan kyynärpäätaktiikalla. Ympärilläsi olisi vakiintunut porukka ihan tavallisia mukavia asiantuntevia ihmisiä, terve ilmapiiri ja tällä alalla poikkeuksellinen minimaalinen vaihtuvuus; osa porukasta on ollut talossa nimittäin jopa parikymmentä vuotta.

Vaikka kasvu on ollut vauhdikasta ja roolisi olisi tavoitteellinen, arkesi olisi melko tasapainoista. Satunnaisten arki-iltoihin sijoittuvien kokousten ohella työaikasi olisi hyvin joustavaa, joten muullekin elämälle jäisi hyvin tilaa.

Työaikasi ei kuluisi puisevien raporttien kirjoittamiseen, vaan asiat rullaisivat jouhevasti eteenpäin rennolla otteella. Sinulla olisi kuitenkin apunasi vakiintuneita prosesseja, jotta esimerkiksi asiakkaalle toimitettavasta laadusta voitaisiin pitää kiinni.

Parhaat opit saisit takuulla monialaisen porukan kanssa työskennellen, mutta pääsisit myös osallistumaan sellaisiin valmennuksiin, jotka syventäisivät osaamistasi entisestään. Pääsisit hyödyntämään luovuuttasi ja ratkaisumyynnin osaamistasi asiakashankinnassa sinulle soveltuvimmalla tavalla. Voisit tuoda myynnin ja markkinoinnin tuntemustasi myös muun tiimin käyttöön.

Putkiremppamyynti vaatii asunto-osakeyhtiöiden päätöksentekoprosessista johtuen erityistä sinnikkyyttä ja tehtävässä täytyykin ”osata pettyä”. Epäonnistuisit varmasti monen monituista kertaa, mutta et lannistuisi, vaan yrittäisit uudestaan. Onnistumiset tuntuisivat sitäkin palkitsevimmilta.

Ensimmäisen vuoden aikana olisit saanut jo runsaasti hankesuunnittelutarjouksia, urakkatarjouspyyntöjä ja mahdollisesti jo urakoitakin. Jos kovasti innostuisit, opettaisimme sinulle mielellämme myös, kuinka TST-urakoita lasketaan valmiilla laskentatyökalulla. Samalla voisit ottaa lisävastuuta esimerkiksi sopimusten teossa. Voisit laajentaa työnkuvaasi myös laajemmalle Lehdon sisällä esim. yhteisiin hankkeisiin uudisasuntojen rakentamisen parissa.

Ok, haluaisin kuulla lisää!

Jos haluat kuulla lisätietoja tehtävästä, ota yhteys suunnittelupäällikköömme Timo Turuseen p. 040 7710 190 tai sähköpostitse timo.turunen@lehto.fi.

Jos olet jo vakuuttunut, että tehtävä voisi olla sinua varten, kuulisimme sinusta mieluiten vapaamuotoisella hakemuksella oheisen linkin kautta. Sen lähettää kätevästi noin 5 minuutissa. Lisääthän myös palkkatoiveesi. Käsittelemme kaikki hakemukset ehdottomalla luottamuksella ja vastaamme kaikille hakijoille viimeistään 7 päivää hakuajan päätyttyä. Hakuaika päättyy 21.10.2019.

Myyntipäällikön tehtävässä pääset aloittamaan vaikka heti, kun sinulle sopii.

Tutustu tarkemmin!

Mikä on TST-putkiremontti? Tutustu tuleviin kollegoihisi: https://lehto.fi/putkiremontit

TST-putkiremonttikonseptin kehittänyt Jukka Viljanen kertoo kuinka TST toimii: https://www.youtube.com/watch?v=y7sY_l9kKnM

Lue lisää blogista, ”Putkiremonttien vallankumous avasi asiakkaiden silmät” https://lehto.fi/blogi/putkiremonttien-vallankumous-avasi-asiakkaiden-silmat/

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi