Myyntiryhmäpäällikkö

Sijainti Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 23.2.2018 Hae viimeistään 14.3.2018

Haemme Onnisen Länsi-Suomen Talotekniikkayksikköön Jyväskylään
MYYNTIRYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ
kehittämään myyntiämme Jyväskylän talousalueen sähköurakoitsija-asiakkaille sekä vastaamaan oman myyntiryhmän toiminnasta ja tuloksesta.

Tunnet urakoitsija-asiakaskuntamme tarpeet, hallitset alan kilpailukentän ja hinnoittelurakenteet. Sinulla on tehtävään vaadittava, riittävä tekninen tai kaupallinen osaaminen. Sinulla on kokemusta ja näyttöä teknisestä myynnistä ja tuloksellisesta myynnin johtamisesta.

Olet toiminut asiakasrajapinnassa ja hoitanut pitkäaikaisia asiakkuuksia menestyksekkäästi.

Tehtävässä toimit esimiehenä omalle myyntiryhmällesi, olet yhteistyökykyinen ja vakuuttava, motivoit ryhmäsi saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Kansainvälisessä yrityksessä englannin kielen taito on eduksi. SAP -toiminnanohjausjärjestelmän osaamisesta on myös sinulle etua.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työn ammattilaisten parissa sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy/Kari Lilja, puh. 0400 311 675 ja sähköposti kari.lilja@targetheadhunting.fi .

Toimi pian, jätä sähköinen hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.targetheadhunting.fi .

Haastattelut aloitamme heti sopivien hakijoiden löytyessä.

Hakuaika myyntiryhmäpäällikön tehtävään päättyy 14.3.2018.

Onninen
Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille.

Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen yhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3 100 henkilöä. Onninen on osa Keskon rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa.

www.onninen.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi