Operatiivinen johtaja

Päivämäärät Julkaistu 1.8.2018 Hae viimeistään 30.8.2018

M.R. Partners Oy on purku- ja asbestipurkutöihin erikoistunut rakennusliike. Asiakkaitamme ovat pääasiassa linjasaneerauksia suorittavat urakoitsijat pääkaupunkiseudulla. Aiomme kasvaa markkina-alueen johtavaksi saneerauspurku-urakoitsijaksi ja etsimme nyt operatiivista johtajaa varmistamaan, että pääsemme tavoitteeseen kustannustehokkaasti ja kannattavasti.

Ketä etsimme
Sinulla on useamman vuoden työkokemus rakennusprojektien tai keskisuuren rakennusorganisaation johtamisesta. Hallitset projektijohtamisen ja sinulla on talous-, materiaali- ja henkilöstöhallintoa tukevien tietojärjestelmien käyttövalmiudet. Koulutukseltasi olet RKM tai vastaava.

Vastuualueenasi on koko operatiivisen toiminnan johtaminen: kustannustehokkaan toteutuksen suunnittelu ja valvonta, työnjohtajien ja nokkamiesten ohjaus ja tukitoimet, yhteistyö toimeksiantajan kanssa ja sopimuksen mukaisen laskutuksen valvonta. Työnkuvaasi sisältyy mm. urakkalaskenta, työmaiden valvonta yhdessä työnjohtajien ja pääurakoitsijan kanssa sekä kustannustehokkaan ja laadukkaan toimintatavan jatkuva kehittäminen ja jalkautus.

Mitä tarjoamme
Pääset vaikuttamaan yrityksen kasvuun ja kehittämään omaa rooliasi siinä. Palkkasi muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä urakoiden kannattavuuden ja yrityksen tuloksen perusteella määräytyvästä hyvästä bonuksesta. Muut työsuhde-edut sopimuksen mukaan. Työtilamme sijaitsevat Espoon Juvanmalmilla moderneissa toimistotiloissa.

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävästä antaa Priit Mullamaa, toimitusjohtaja,  puh. 045 279 0599. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen priit@mrpartners.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi