Palvelualuejohtaja

Turun kaupunki
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 29.9.2017 Hae viimeistään 23.10.2017

Turun kaupunki hakee sinua
Palvelualuejohtaja

Turussa aloittaa vuoden 2018 alussa toimintansa uusi kaupunkiympäristötoimiala, joka muodostetaan kiinteistötoimialasta ja ympäristötoimialasta. Kaupunkiympäristötoimiala vastaa mm. operatiivisesta kaupunkisuunnittelusta, ympäristöön ja rakentamiseen liittyvistä lupaprosesseista, joukkoliikenteestä, jätehuollosta sekä laadukkaan kaupunkiympäristön toteuttamisesta ja ylläpidosta.

Haemme kaupunkiympäristötoimialalle neljää palvelualuejohtajaa:

Maankäyttöjohtaja Kaupunkisuunnittelu ja maaomaisuus -palvelualueelle, joka vastaa kaupungin maankäytön ja liikenteen suunnittelusta, kaavoitustoimesta sekä maaomaisuuden hallinnasta.

Kaupunkirakentamisjohtaja Kaupunkirakentaminen-palvelualueelle, joka vastaa katujen ja muiden yleisten alueiden rakennuttamisesta ja ylläpidosta sekä kaupungin toimitilojen teknisestä suunnittelusta ja rakennuttamisesta sekä toimii lainsäädännön mukaisena kadunja tienpitäjänä.

Valvontajohtaja Luvat ja valvonta -palvelualueelle, joka vastaa rakentamisen, ympäristön- ja luonnonsuojelun, ympäristöterveyden, pysäköinninvalvonnan sekä seudullisen jätehuollon viranomaistehtävistä sekä niihin liittyvästä neuvonnasta, ohjauksesta, valvonnasta ja asiantuntijapalveluista.

Joukkoliikennepalvelujohtaja Seudullinen joukkoliikenne -palvelualueelle, joka tuottaa Turun kaupunkiseudun Föli-kunnissa kaikille avoimet joukkoliikennepalvelut.

Kelpoisuusvaatimuksena kaikkiin virkoihin on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä kokemus palvelualueen tehtävistä ja johtamisesta.

Hakuaika päättyy 23.10.2017 kello 15.00
Lisätiedot ja hakuohjeet osoitteesta turku.fi/rekry

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen kaksikielinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän edistäminen kestävällä tavalla. Turku-konserni on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää. Tervetuloa tekemään tulevaisuuden Turkua.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi