Palvelukoordinaattori

Kela
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 16.12.2020 Hae viimeistään 31.12.2020

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

Haemme kiinteistöpalvelutiimiin vakinaiseen tehtävään palvelukoordinaattoria, jolla on vahva viestinnän osaaminen. Ensisijainen työpisteesi on Helsingissä. Kelan toimitilat sijaitsevat ympäri Suomea, joten työhösi sisältyy ajoittain matkustamista. Matkapäivät voit kuitenkin järjestellä joustavasti oman kalenterisi mukaan.

Toimit työympäristö- ja korjausrakentamishankkeissa tiiviissä yhteistyössä toimitilojen käyttäjien, Kelan sisäisten yhteistyökumppaneiden, ulkoisten palvelutuottajien ja Kelan hallinto- ja toimitilayksikön muiden asiantuntijoiden kanssa. Vastuullasi on hoitaa palveluidemme ja rakennushankkeidemme viestintää ja tuottaa sisältöä eri kanaviimme. Innostat työssäsi myös muita tiimiläisiä viestimään tehtäväänsä sopivalla tavalla.

Tehtäväsi on myös hoitaa sovitut hankkeeseen liittyvät osa-alueet itsenäisesti sekä toimia työympäristöhankkeissa projektipäällikön työparina ja tarvittaessa sijaisena. Toimit mm. käyttäjien yhdyshenkilönä ja koordinoi käyttäjän tilaan tarvitsemia tuotteita ja palveluita. Teet tiivistä yhteistyötä niin korjausrakennushankkeen suunnittelijoiden, tilojen käyttäjien kuin muidenkin Kelan sisäisten yhteyshenkilöiden välillä. Osaamisesi mukaan voit saada hoidettavaksesi myös pienimuotoisia rakennuttamishankkeita ja muita kiinteistöihin liittyviä tehtäviä.

Saatat olla sopiva henkilö tehtävään, jos tunnistat itsesi näistä:

 • Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava joko rakennus- tai viestintäalalta.
 • Sinulla on kokemusta sekä rakennusalasta että viestintätehtävistä, erityisesti sähköisistä viestintäkanavista ja sosiaalisesta mediasta.
 • Olet taitava sisällöntuottaja, tunnet viestinnän toimintaympäristön ja hallitset alan ohjelmistot.
 • Tekstin tuottaminen on vahvuutesi.
 • Suomen kielesi on sujuvaa ja pärjäät myös ruotsin kielellä.
 • Olet rohkea kehittämään uusia ratkaisuja ja työskentelytapasi on järjestelmällinen.
 • Hahmotat korjausrakennushankkeen kulun ja osaat tulkita eri suunnittelualojen suunnitelmia.

Arvostamme erinomaisia sosiaalisia taitojasi, oma-aloitteisuuttasi sekä yhteistyökykyäsi.

Me tarjoamme sinulle

 • monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi itsenäisesti ja vaikuttamaan työhösi
 • motivoituneista ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen
 • kattavan työterveyshuollon ja hammashoidon
 • lounasedun
 • tukea liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin
 • joustoa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen.

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi 31.12.2020 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Kerro hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antavat tilapäällikkö Pentti Nurminen, puh. 050 551 8405 ja kiinteistöpäällikkö Anne Rantamäki, puh. 0400 249 187.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi