Projekti-insinöörejä

GRK
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Pohjois-Pohjanmaa, Varsinais-Suomi, Kaakkois-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 27.10.2021 Hae viimeistään 14.11.2021

Meistä puhutaan kaikenlaista. Jotkut sanovat, että eivät uskalla hakea GRK:lle töihin, koska epäilevät etteivät pärjää vauhdissamme. Toiset puolestaan kummastelevat, että työmaataulujamme näkyy jokaisella kadun kulmalla, vaikka kukaan ei tiedä meistä juuri mitään. Vaadimme paljon muilta ja vielä enemmän itseltämme mutta kaverista meillä huolehditaan. Onnistumisesta palkitaan ja alamme huiput ovat meillä tukenasi. GRK on pian tuhannen rohkean työpaikka. Ole sinäkin rohkea ja uskaltaudu lähtemään mukaan mutkattomaan joukkoomme.

Haemme projekti-insinöörejä alkaviin infrahankkeisiimme pääkaupunkiseudulla, Pohjois-Pohjanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Kaakkois-Suomessa. Meillä olet osa projektin avaintiimiä.

Tehtävässä menestymiseen sinulla tulisi olla tehtävään soveltuva rakennusalan tekninen korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tekninen koulutustausta (AMK/DI). Odotamme sinulta modernien projektinhallinnan työkalujen käytön erinomaista osaamista. Arvostamme kokemustasi suunnittelusta, suunnittelun ohjauksesta ja yhteistoiminnallisista urakkamuodoista.

Tarjoamme sinulle rehdin ja oikean työn sekä osaamistasi ja kokemustasi vastaavan palkan. Saat meillä sopivasti haasteita ja vastuuta sekä työkavereiksesi alansa todelliset osaajat. Työmaamme sijaitsevat ympäri Suomen, joten valmius ajoittaisiin matkatöihin on toivottavaa.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • tekninen tutkinto
  • työkokemus
  • modernien projektinhallinnan työkalujen osaaminen
  • kokemus suunnittelusta
  • tietotekniset taidot.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Aloitamme saapuneiden hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.11.2021.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jouko Viitala, jouko.viitala@grk.fi, +358 40 538 1768

Lue lisää ja hae tehtävää >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi