Projekti-insinöörejä ja työnjohtajia

Sijainti Etelä-Suomi, pääkaupunkiseutu ja Kouvola
Päivämäärät Julkaistu 9.1.2019 Hae viimeistään 31.1.2019

Arvostatko kehittymistä tekemällä? Kiinnostaako työ vaativan infrarakentamisen toteuttajaporukassa? Me kreatelaiset arvostamme suoraselkäisyyttä, ammattitaitoa ja halua itsensä kehittämiseen. Meille on tärkeää, että koet arvomme ja toimintatapamme omaksesi.

Nyt etsimme lisää kehittymishaluisia ammattilaisia rakentamaan tulevaisuutta kanssamme!

Pääkaupunkiseudulla on tarjolla projekti-insinöörin tehtävä. Työnjohtajia haemme pääkaupunkiseudulle, Kouvolan seudulle ja Kalliorakentamisen yksikköömme Etelä-Suomeen.

Projekti-insinöörinä vastaat työmaan projektinhallinnasta oman vastuualueesi osalta. Taustastasi riippuen tehtäväsi voi painottua urakan laadunvarmistukseen, aikataulu- ja kustannusohjaukseen tai esimerkiksi viestintään. Tehtävä edellyttää teknisen osaamisen lisäksi järjestelmällistä toimintatapaa ja hyvää kirjallista ilmaisua.

Työnjohtajana vastaat töiden kustannustehokkaasta johtamisesta oman vastuualueesi osalta. Toimit esimiehenä rakennustyöntekijöille sekä aliurakoitsijoille. Tehtävä edellyttää teknisen osaamisen lisäksi kykyä hyvään ennakkosuunnitteluun, jämäkkää otetta töiden ohjaamisessa sekä kykyä toimia osana isompaa ryhmää.

Kalliorakentamisen yksikön työnjohtajan tulee lisäksi omata noin kolmen vuoden kokemus louhintatyömailta sekä räjäytystyön vastuuhenkilön tai ylipanostajan pätevyys. Painopiste on avolouhinnoissa, joita toteutetaan Etelä-Suomen alueella.

Urakoimme monissa mielenkiintoisissa hankkeissa, joista käynnistymässä ovat muun muassa:

  • Klaukkalan ohikulkutien STk-urakka
    Väylärakennusyksikkömme vastuulla olevassa Klaukkalan ohikulkutien STk-urakassa toteutetaan kokonaan uutta väylää, jossa myös urakan suunnittelu kuuluu urakoitsijalle. Hankekokonaisuuteen kuuluu muun muassa viisi uutta rakennettavaa siltaa, kahdeksan kilometriä uutta maantietä sekä siihen liittyvien muiden infraväylien ja moottoritieliittymien rakentaminen. Hanke sisältää vaativia louhintoja sekä teknisesti haastavan risteyssillan toteuttamisen vilkkaasti liikennöidyn moottoritien päälle.
  • Helsinki-Vantaan lentoaseman Terminaali 2
    Pohja- ja betonirakentamisen yksikkömme toteuttaa Helsinki-Vantaan lentoaseman Terminaali 2-hanketta, joka sisältää paljon vaativaa pohja- ja betonirakentamista, louhintaa ja katurakentamista. Kohde on sijainniltaan ja vaativuudeltaan poikkeuksellinen, ja tarjoaa loistavat puitteet erittäin mielenkiintoisen kokonaisuuden toteuttamiseen.

Kiinnostuitko?
Kysy lisää pääkaupunkiseudun tehtävistä Jaakko Kiveltä, p. 040 555 0221 / jaakko.kivi@kreate.fi,
Kouvolan seudun työnjohtajan tehtävästä Mika Seppälältä, p. 050 316 0707 / mika.seppala@kreate.fi ja
Kalliorakentamisen työnjohtajan tehtävästä Pekka Kotrolta, p. 0400 255 111 / pekka.kotro@kreate.fi.

Hae 31.1. mennessä >

Tuo hakemuksessasi esiin tehtävään soveltuva kokemuksesi ja koulutuksesi, esimerkiksi DI, rakennusinsinööri tai -mestari. Kerro myös, miksi pidät tuloshakuisesta toimintatavasta sekä miten tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitosi ja tehtävän kannalta välttämätön matkustusvalmius ilmenee.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi