Avoimet työpaikat Bonava Turku Julkaistu Haku päättyy

Projekti-insinööri

Bonava on yksi Pohjois-Euroopan johtavista asuntorakennuttajista. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Olemme syntyneet NCC:stä ja kasvaneet oman tiemme kulkijaksi. Nykyään olemme itsenäinen yritys ja toimimme Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Saksassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 400 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on vuosittain noin 1,4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.
www.bonava.com

Etsimme nyt Turkuun
Projekti-insinööriä hankekehitystehtäviin

tukemaan hankekehityspäällikköä hankkeiden läpiviennissä. Projekti-insinööri työskentelee tiiviissä yhteistyössä hankekehityspäällikön sekä monien sisäisten ja ulkoisten tahojen kanssa. Hän varmistaa osaltaan hankkeiden etenemisen aikataulujen mukaisesti huomioiden laatunäkökulmat, asiakastarpeet ja kustannukset.

Projekti-insinööri tuottaa hankekehityspäällikölle tietoa päätöksenteon tueksi. Hän tekee ja teettää erilaisia selvityksiä, raportoi edistymisestä ja valmistelee hankkeisiin liittyviä sopimuksia. Tehtävä voi tilanteen mukaan sisältää myös suunnittelun ja rakennuttamisen ohjaukseen ja valvontaan liittyviä vastuita.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla soveltuva tekninen korkeakoulututkinto (esim. DI, AMK-ins.), muutaman vuoden työkokemus rakennusalalta sekä ymmärrystä rakennus- ja hankekehitysprosesseista ja niihin liittyvistä syy- ja seuraussuhteista.

Olet kiinnostunut tekemään asioita asiakaslähtöisellä tavalla ja sinulla on innostusta ja intohimoa kehittyä ja kehittää toimintaa. Omaat hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja koordinointitaidot sekä kyvyn kannustaa muita. Persoonana olet jämäkkä, tehokas ja analyyttinen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonavaa. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Ville Lappi (Compass HR Group) puh. 010 320 2428.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen otsikolla ”Projekti-insinööri/Turku” osoitteeseen applications@compasshrg.fi (viimeistään 04.12.2016).

Bonava

Rakennuslehden pääuutisia