Projekti-insinööri

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 17.2.2017 Hae viimeistään 28.2.2017

Asuntotuotantotoimisto (ATT) rakennuttaa ja peruskorjaa Helsingin kaupungin ja asiakkaiden tavoitteiden mukaisesti laadukkaita ja elinkustannuksiltaan edullisia koteja. ATT:llä työskentelee noin 70 asiantuntijaa, joilla on tinkimätön ammattitaito ja asenne rakennuttamista ja sen kehittämistä kohtaan.

Projekti-insinööri
Projekti-insinöörinä vastaat rakennusprojekteihin liittyvistä valmistelevista tehtävistä.

Teet tiivistä yhteistyötä projektipäällikön kanssa mm. kilpailutusprosessissa, urakkasopimusten laatimisessa ja monissa muissa rakennuttamishankkeisiin liittyvissä tehtävissä.
Olet osa tuotantotiimiä, jossa saat olla asuntotuotannon näköalapaikalla ja pääset kehittämään laaja-alaisesti osaamistasi mm. osallistumalla kehittämishankkeisiin.

Edellytämme rakennusalan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa ja katsomme eduksi muutaman vuoden työkokemusta alalta. Teet yhteistyötä positiivisella ja kehittävällä otteella, olet tarkka dokumenttien hallinnoija ja pystyt pitämään useiden projektien langat käsissäsi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen asiantuntevassa organisaatiossa, Helsingin kaupungin työsuhde-edut sekä mahdollisuudet kehittyä tehtävässä. Potentiaalisia hakijoita voidaan kutsua haastatteluun jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Pietilä, puh. 09 310 32361, 16.2. klo 12 – 13, 21.2. klo 9 – 10 ja 27.2. klo 9 – 10, tai sähköpostitse anne.pietila@att.hel.fi.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 28.2.2017 klo 16 osoitteessa helsinkirekry.fi
(työavain 1-2-17).

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi