Projekti-insinööri asuntorakentamiseen

Sijainti Pääkaupunkiseutu ja Tampere
Päivämäärät Julkaistu 25.1.2019 Hae viimeistään 31.1.2019

Projekti-insinööri asuntorakentamiseen

Asuntojemme vahvan kysynnän myötä olemme onnistuneet saamaan paljon uusia, mielenkiintoisia projekteja ja kasvumme jatkuu vahvana. Nyt kiikarissamme olisi

PROJEKTI-INSINÖÖRI pääkaupunkiseudulle tai Tampereelle.

Mitä projekti-insinöörinä työskentely meillä tarkoittaa?

Projekti-insinöörinä toimit projektipäällikkömme oikeana kätenä ja pääset osallistumaan koko asuntoprojektin toteuttamiseen.

Toimenkuvaasi määrittävät oma koulutustaustasi ja mielenkiinnon kohteesi. Meillä projekti-insinöörit työskentelevät mm. suunnittelunohjauksen, asuntosuunnittelun, hinnoittelun, markkinatutkimuksen, hankinnan ja markkinoinnin tehtävissä.

Minkälaista tyyppiä etsimme?

Meillä T2H:lla projekti-insinöörinä työskennellään hyvin monenlaisella taustalla. Koulutustaustasi voi olla vaikkapa rakennustekniikassa, tuotantotaloudessa, kauppatieteissä tai liiketaloudessa. Etsimme monipuolista, oppimiskykyistä ja avarakatseista tyyppiä, jolla on intoa päästä kehittymään asuntorakentamisen parissa. Voit olla opintojesi alussa tai jo asuntorakentamisen projekteista kokemusta kartuttanut tekijä, me tarjoamme sinulle osaamisesi näköisiä työtehtäviä tilanteesi mukaan. Arvostamme kykyä kantaa vastuuta, rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin sekä aitoa halua kasvaa asuntorakentamisen ammattilaiseksi. T2H:lla tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuus ja organisointikyky ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Miksi tulisit meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan hyvää tuotetta, jonka asiakkaamme haluavat. Projekti-insinöörinä kehityt monipuoliseksi alan osaajaksi ja opit hahmottamaan rakentamisen lisäksi liiketoiminnan kokonaisuuksia. Uskomme yksilölliseen urapolkuun ja kasvumme myötä meillä on mahdollisuus tarjota sinulle hyvin monipuolisia tehtäviä. Saat työstäsi palautetta ja projektista vastaavan esimiehen jokapäiväisen tuen. Tarjoamme käyttöösi modernit työkalut ja varmistamme, että perusasiat ovat kunnossa tiimiämme varten. Meillä rakennetaan asuntojen lisäksi myös hyvää työyhteisöä ja tehdään isojakin juttuja pilke silmäkulmassa. Olemme vakaa, mutta ketterä toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa. Meillä on hyvä vauhti ja kovat tavoitteet, mutta samalla osaamme pitää myös hauskaa ja keksiä erilaisia aktiviteetteja töiden ulkopuolella.

Miten haet meille?

Lähetä hakemuksesi meille osoitteessa www.t2h.fi/rekrytointi. Käynnistämme haastatteluita jo hakuajan puitteissa, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Töiden aloitukselle etsimme yhdessä sopivan ajankohdan. Mikäli opintosi ovat vielä kesken, olemme valmiita joustamaan töiden ja opiskelun yhteensovittamiseksi.

Lisätietoa tehtävistä antaa rekrytointipäällikkömme Lasse Heikkilä, puh. 044 040 2123, lasse.heikkila@t2h.fi. Tavoitat Lassen kätevästi myös Whatsapilla.

Hae meille jo tänään ja tule mukaan rakentamaan Ihania koteja!

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi