Projekti-insinööri, hankintainsinööri sekä laatu-/kehitysinsinööri

Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 23.2.2018 Hae viimeistään 9.3.2018

Tule Hartelan joukkueeseen!

Toimintamme kasvaa vauhdilla. Lisää tekijöitä tarvitaan mielenkiintoisiin hankkeisiin Tuirassa, Karjasillalla, Myllytullissa, Hiukkavaarassa ja Oulun keskustassa.

Nyt haemme Ouluun

Projekti-insinööriä

Projekti-insinöörin tehtävässä osallistut asuntokehityshankkeiden hankesuunnitteluun, suunnittelun ohjaamiseen ja rakentamisvaiheen rakennuttamistehtäviin yhteistyössä projektipäällikkömme kanssa.

Hankintainsinööriä

Hankintainsinöörinä vastaat työmaiden oikea-aikaisesta ja kustannustehokkaasta materiaalihankinnasta. Seuraat toimittajamarkkinaa ja olet yhteydessä niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin toimittajiin parhaan kumppanin löytämiseksi. Toimit yhteistyössä suunnittelunohjauksen ja tuotannon kanssa.

Laatu-/kehitysinsinööriä.

Laatuinsinöörinä osallistut työmaiden laadunvarmistustoimenpiteiden suunnitteluun, valvontaan ja konsernin yhteisten laadunhallinnan prosessien kehittämiseen. Tehtäviisi kuuluu lisäksi työmaiden operatiivisen toiminnan sekä työmaatoiminnan järjestelmien kehittäminen ja niiden käytössä auttaminen. Onnistuaksesi työssäsi erinomaisesti teet tiiviisti yhteistyötä tuotannon, tarjouslaskennan, tukitoimintojen ja muiden sidosryhmien kanssa.

Lue lisää tehtävistä ja hae meille töihin 9.3.2018 mennessä:
hartela.fi/rekrytointi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi