Avoimet työpaikat Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Projekti-insinööri ja putkimestari

Haemme vesihuollon toimialalle
projekti-insinööriä
putkimestaria

Projekti-insinööriä haemme vesihuoltoverkostojen investointihankkeisiin. Vastaat vesihuoltoverkostojen saneerausinvestointihankkeiden suunnitteluttamisesta, hankkeiden valmistelusta- ja rakentamisvaiheiden teknisestä konsultaatiosta. Tärkeimpiä ulkoisia yhteistyökumppaneitasi ovat konsultit, omistajakaupungit, asukkaat, materiaalitoimittajat ja urakoitsijat.

Putkimestaria haemme verkko-osaston kaivutyöyksikköön Vantaalle. Pääset johtamaan monipuolisia vesihuoltoverkostojen kaivu- ja investointitöitä. Suunnittelet, johdat, raportoit ja kehität omalta osaltasi kaivutöitä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa, haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä sekä hyvät henkilöstöedut. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Katso lisätietoja: hsy.fi/tyopaikat

Helsingin seudun ympäristöpalvelut tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä.

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä.

Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta.

Meillä työskentelee runsaat 750 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa.

Lue lisää www.hsy.fi

Rakennuslehden pääuutisia