Avoimet työpaikat Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Projekti-insinööri suunnittelunohjaukseen

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 14 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,1 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Toimintamme kasvaessa haemme Peab Invest Oy:n palvelukseen pääkonttoriimme Helsinkiin

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ
SUUNNITTELUNOHJAUKSEEN

Työtehtäviisi kuuluu hankekehitys- ja suunnittelunohjaustiimin jäsenenä toimiminen monipuolisissa toimitilahankkeissa. Teet tiivistä yhteistyötä sekä asiakkaidemme että sisäisten sidosryhmien kanssa.

Arvostamme kokemusta suunnittelualalta. Voit olla vastavalmistunut tai jo pidemmän kokemuksen omaava. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, kuten DI tai rakennusinsinööri.

Olet vuorovaikutustaitoinen ja sosiaalinen tiimityöntekijä sekä luotettava yhteistyökumppani organisaation eri tasoilla. Työotteesi pysyy aktiivisena vaativienkin projektien parissa.

Lisätietoja:
Senior Consultant Heli Villa, Experis puh. 050 570 3680
ti 29.8. klo 9.00-10.00 ja ti 5.9. klo 15.00-16.00.

Hakemukset:
10.9.2017 mennessä osoitteessa www.experis.fi

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan tiimin taustatuen sekä viihtyisän työympäristön koulutus- ja kehitysmahdollisuuksineen.

peab.fi

Rakennuslehden pääuutisia