Projekti-insinööri

Päivämäärät Julkaistu 28.5.2019 Hae viimeistään 16.7.2019

Nyt etsimme projekti-insinööriä toimitilarakentamisen pariin. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa uudella toimistollamme.

Tässä yksikössä rakennamme toimisto- ja yritystiloja, hotelleja, teollisia tuotantotiloja, kauppakeskuksia ja liikerakennuksia sekä logistiikka- ja varastokeskuksia, pieniä ja suuria ympäri Suomen. Kaikki hankkeemme toteutetaan suunnittele ja toteuta -periaatteella.

Tässä tärkeässä roolissa…

Nyt tarvitsemme mukaan henkilön, jolla on jo vahva näppituntuma työmaiden aikatauluhallinnasta, kustannustehokkuudesta, rakentamisen laadusta ja työturvallisuudesta. Porukassa on useita kokeneita rakennus- ja työpäälliköitä, jotka mielellään jakaisivat työkuormaansa kanssasi.

Sinulle on entuudestaan tuttua käyttää työssäsi tietoteknisiä järjestelmiä ja olet kiinnostunut hyödyntämään tietomallien lukuisia mahdollisuuksia.

Tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet edetä myöhemmin myös muihin tehtäviin, sillä kasvuvaiheessa aukeaa tiuhaan monenlaisia uusia rooleja. Meillä on selkeä strateginen suunta ja perusasiat kunnossa. Päätöksenteko on ripeää ja sinulla on mahdollisuudet vaikuttaa työhösi melko itsenäisesti.

Tehtävää on myös mahdollista muovata osaamisesi ja taustasi mukaan. Jutellaan mieluusti työnkuvasta tarkemmin esim. kahvikupin äärellä, joten soittelehan toki!

Menestyäksesi tehtävässä

Näitä tarvitset:

  • rakennusmestarin tai –insinöörin (AMK/DI) koulutusta
  • aiempaa kokemusta työmaatehtävistä
  • itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta
  • hyviä IT-taitoja ja halua kehittyä tietomallien hyödyntämisessä

 

Työkielemme on suomi. Työajoissa on joustoa elämäntilanteiden mukaan ja myös mahdollisuus työskennellä satunnaisesti etänä. Haluamme palkita onnistumisista, joten tehtävässä on peruspalkan lisäksi myös tulospalkkiomahdollisuus.

Soitellaan kun sinulle sopii?

Jos tehtävä voisi soveltua sinulle, soita rohkeasti ja jutellaan tarkemmin sinun toiveistasi. Työpaikanvaihto on aina iso päätös.

Tuotantojohtajamme Marko Salorannan tavoitat helpoiten puhelimitse p. 050 361 2830 tai Whatsappilla. Voit myös jättää meille luottamuksellisen vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen helposti täältä löytyvän lomakkeen kautta – sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa.

Haku päättyy 16.7.2019. Ethän kuitenkaan odottele viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme heti sopivan henkilön osuttua kohdalle. Tehtävässä voi aloittaa joustavasti, esimerkiksi kesälomien jälkeen.

Haku alkaa 21. toukokuuta 2019 ja päättyy 16. heinäkuuta 2019, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Puhelin: 050 361 2830
Sähköposti: marko.saloranta@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8, 01300 Vantaa

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi